lauantai 13. joulukuuta 2008

Täydellinen kuva mun illoista
Oon saanu nukuttua kamalan huonosti viime viikolla. Kaikki alkaa kuudelta illalla kun alan ahdistumaan kun aika menee niin hitaasti. Tv:tä ei saa katsoa, koska digiboxi nauhottaa koko illan ohjelmia ja ne saa katsoa vasta seuraavana päivänä. Muuten ei olisi mitään tekemistä seuraavana aamupäivänä. Säälittävää, tiedetään.. Odotan ja odotan että voisi mennä lukemaan ja sitten nukkumaan. Yhtäkkiä kello onkin jo 23 ja menen lukemaan. Kahdeltatoista yritän saada unen päästä kiinni mutta se ei onnistu millään. Pyörin ja pyörin. Kello on yleensä puoli kolme kun viimeisen kerran sitä katson. Aamulla on mahdotonta nousta siihen normaaliin aikaan sängytä ylös.

Tänään olin aivan poikki ja nukuin koko päivän. Nousin 11. Pyörin asuntoa ympäri ja menin lenkille. Kun tulin kotiin takaisin ja aloin dataamaan ni silmät ei pysyny auki millään. Menin nukkumaan 13 ja heräsin 18. Hups! Oikeestaan ei haittaa kamalasti, koska en syönyt aamulla mitään. Olisi voinut käydä niin, että olisin pakolla pitänyt itseni hereillä koko päivän ja sortunut syömään. Mutta kun nukuin koko päivän ni en pystynyt syömään :) Päivän saldo on 100kcal Polar rahkasta.

Ahdistaa vaikka en ole syönyt yli rajojen. Mutta aina olisin voinut tehdä paremmin. Jos olisin jäänyt ulos koko päiväksi enkä mennyt nukkumaan ni olisin kuluttanu enemmän kaloreita. Enkä olisi sortunut ahmimaan. En ajattele asioita loppuun.

Itkukohtaus.. Katsoin uutisista kun sankarikoirat oli saanu mitaleja ihmisten pelastamisesta. Jos mua pitäisi pelastaa ni ne koirat kääntyisi takaisin ja jättäisi mut metsään.

Ugh. Vihaan Europehausen ja Seppälän mainoksia. Kaikkia varmaan kiinnostaa..

1 kommentti:

tthi kirjoitti...

Nuo Europehousen mainokset kyllä tiedetään. Ärsyttävän tekopirteä animemangafriikki hyppii siinä ja piipittää sillä kimeällä äänellä "europehouse piste fi!" Arggh. Muutenkin mainokset on niin ärsyttäviä. Varsinkin kosmetiikkamainokset. Huvittaisi vain kelata kaikki ohi. Hah, tosiaan... Kiviäkin kiinnostaa taas. ;p

Toivottavasti pääsisit sitten takaisin salille, ja kaikki olisi muutenkin lopuksi okei.

Ja itselläni on samantapainen uniongelma. Vaikka olisin nukkunut vain 5h, niin silti en saa nukutuksi yöllä ennen kahtatoista, vaikka mitenpäin olisin ja pyörisin. Rasittavaa.