maanantai 2. helmikuuta 2009

Päätin palkita itseäni koko päivän paastoamisen kunniaksi juomalla kaakossa kevytmaitoa. Kevyt maito on ollut aina iso EI, koska siinä on niin paljon sitä pelottavaa rasvaa. Ärrällä oli rasvaton maito loppu ja vain kevytmaito tonkka jäljellä. Eli kevytmaito lähti mukaan. Mutta hyi helv! Minkä makuista se oli! En ole juonut kevytmaitoa moneen moneen vuoteen. Se litku maistui ällön makealle ja suuhun jäi rasvainen kalvo. En juo sitä enää ikinä. Tyydyn turvalliseen rasvattomaan maitoon kaakaon kanssa ja laimennan sen veteen kuten aina ennenkin.

Yök. Vieläkin on sellainen rasvainen kalvo koko suussa eikä se lähde millään pois. Olen pessyt hampaita varmaan kahden viikon edestä..
Pääsin Temestan voimin käymään ärrällä, mutta ahdisti silti. Ihmiset oli täyttämässä veikkauslappusiaan siellä ja tunsin niiden katseet. Kun astuin ovesta sisään ni kaikki katto mua. Suljin vaan silmäni hetkeksi ja hengitin syvään. Toivoin, että muuttuisin näkymättömäksi. En tiedä muutuinko.

4 kommenttia:

Cassie- kirjoitti...

kiitos (:

Toinen asumi vaihtoehto olisi isän luona toisella paikkakunnalla mutta en tule toimeen äitipuoleni kanssa jos pitää viettää aikaa sen kanssa viikonloppua pidempää.
Sitäpaitsi heillä tavat ovat niin erilaiset kuin mihin itse olen tottunut.
Sitten on vielä luvattoman pitkät treeni- ja koulumatkat.

Aina voisin mummoni luo muuttaa mutta. Tuskin vanhemmat päästäisivät..

jewwie kirjoitti...

:D mä oon sinäänsä tyytyväinen tähän mut koko ajan pelko perseessä et se nousee. :<

sulla on jo kuitenkin hyvällä mallilla bmi ! :)

ja voisin mennäkki puolestas lenkille, oon kauhee läskikasa nii voisin käydä kaikkien puolesta. :<

ღ Crystal kirjoitti...

Mä inhoon käyä kaupas tai jossain. Ja yleensä käyn kalleeissa kaupoissa yms koska sillo en osta niin paljoakaa. Huhuijajanam.

Ja ne pakkosoitot, valesoitit, ne on pakko tehä. IHa siitä syystä ettei kukaan luulis et mä oikeesti syön niin paljon tai syön minä kaikki ne karkit taikka sillo ku ostan tupakkaa niin pakko aina "olla kaveri langalla" jolta sitten tivaan et mitä hän haluaa. Ku enhän minä polta, enkä juo enkä syö. Huhaha. Mutta enää en haluu ikinä mennä kauppaan ja yleensä käynki iltaisin, öisin jolloin on vähän ihmisiä liikkeellä. Ajatus päivisin liikkumisesta ahistaa ja pelottaa koska minusta tuntuu niin pahalta sillo..

tthi kirjoitti...

Minun bmi haahuilee seitsemääntoista, kun taas sinun oma pyörii viidessätoista. :D

Kiva kuulla että jaksat jatkaa lukemista <3