torstai 30. huhtikuuta 2009

VappuMiksi tämä päivä tuntuu samalle kuin mikä tahansa muu päivä tällä viikolla? Tajusin vasta tänään, että on vappu kun vanha koulukaverini soitti ja kysyi mitä teen vappuna.Piti kysyä millon vappu on.. Olen ihan pihalla ajankulusta kun ei ole mitään tekemistä. Päivät sulautuvat toisiinsa. En halunnut lähteä kaverin ja sen kavereiden kanssa juhlimaan. En ole nähnyt kaveriani moneen kuukauteen enkä tunne sen kavereita. Olen niin surkea sosiaalisissa tilanteissa, että menisin paniikkiin kun en osaa keksiä mitään juteltavaa.
Kadulta kuuluu ihmisten huutoja ja autoista musiikkia. Iloista meininkiä. En ole ollenkaan juhlatuulella, koska vappu on aina ollut masennusta täynnä. Olen kerran yrittänyt päättää elämäni vappuna. En varmasti ole ainoa ihminen joka on yrittänyt itsaria vappuna. Siitä on jo 5 vuotta, mutta jokainen vappu muistuttaa siitä tapahtumasta. Otin lääkkeitä ja alkoa sekasin. Eksyin vielä kavereistani ja sammuin ilmeisesti johonkin pusikkoon Kaisaniemenpuistoon. Viimeinen mitä muistan oli kun poliisit tuli herättelemään ja yritin näyttää miten hyvin osaan kävellä. Kaaduin toisen poliisin syliin.. Siitä seuraavaksi muistan kun mulla meni sitä inhottavaa hiilijuomaa nenään kun yritettiin juottaa sitä ensiavussa sairaalassa. Maha pumpattiin, mut siitä en muista mitään. Vihaan noita muistoja...
Tuli surullinen olo sen jälkeen kun kaverini soitti mulle ja kysyi voinko lähtee vappua viettämään. Olin hänen kanssaan sillon kun yritin itsaria. Hän tietää miten vaikeaa vappu on minulle, mutta silti kysyi lähdenkö ulos. Kerroin hänelle tänään että minulla on vaikeaa... No, ei se ole minun kavereiden tehtävänä katsoa perääni...
Tavallaan tulee kotoisa olo kun katsoo omasta ikkunasta muita ihmisiä juhlimassa kadulla. Olen kotona turvassa. Ei tarvitse palella ulkona. Ei tarvitse pelätä että joku tekisi pahaa minulle kännipäissään. Ei tarvitse kävellä kilometrejä ulkona väsyneenä. Ei tarvitse ahdistua alkoholin kaloreista. Ei tarvitse ahdistua siitä, että kaikki näkee mut ulkona ja mun ison vartalon. Kotona on turvallista olla piilossa kaikilta ihmisiltä.
Meidän rapun eteen on leiriytyny joitakin nuoria ja ne pitää kamalaa meteliä. Inhottaa kun ne kiroilee ja huutelee kaikkea.. Okei, en ole vappu-tuulella..

Hauskaa vappua kaikille :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
aisha kirjoitti...

Hauskaa vappua sullekin : )

jjoxy kirjoitti...

hyvää vappua. tuli tossa vapun aikaa muokattua ihan uusiksi oma blogi ( :

larpaa kirjoitti...

Kuolikkonää?