lauantai 23. tammikuuta 2010

Itkua ja naurua

Olen varmasti säälittävin ihminen maan päällä. Itkin silmät päästäni kun katsoin Conanin viimeisen jakson. Tyhmää, vai mitä?

Meinasin jo aamulla jämähtää sohvalle, mutta en halunnut heittää taas yhtä päivää hukkaan. Batteryn avulla pyyhin pölyjä ja siivoilin vaatekomeroani. Energiaa riitti tunniksi. Sitten kädet alkoivat tuntumaan lyijynraskaille ja henkeä ahdistamaan. Olisi niin paljon tekemistä. En ole imuroinutkaan aikoihin ja se ahdistaa.

Nyt jatkan Jerry Lewisin elokuvien katsomista. Pystyn jopa unohtamaan ja hymyilemään välillä. Jerry Lewisin komiikka saa ainakin minut hymyilemään. Muistin vasta vähän aikaa sitten, että nuorempana hänen elokuviaan katsoessani nauroin niin paljon, että kyyneleet valui enkä saanut henkeä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi kultapieni et sinä ole säälittävä :(.minuakin surettaa conan ja itken hyvin usein silmät päästäni jos katson leffaa tai jotain.se on herkkyyttä, ei säälittävyyttä!

Shrapnel kirjoitti...

Mistä katoit conanin vikan ohjelman? eikai se vielä suomen teeveestä tullu?

voimia <3

hanna kirjoitti...

Ei ole todellakaan säälittävää, itselle kävi ihan samoin sitä katsellessa... Kyynelkanavat aukes jo alussa kun katseltiin palasia Tonight Show'n varrelta.. Ja puheen aikana vasta vollotinkin :D Mutta kyllä huomas, että Conaniakin itketti :)

Ja ekaan Anoon liittyen, musta toi on ihan eri asia kun joku surullinen leffa tms, kun ei kyseisessä show'ssa varsinaisesti tapahtunut / ollut mitään itkettävää, mutta se, että se oli viimeinen, teki siitä todella liikuttavan. :<

Sharpnel: Varmaan latasi netistä. Oletko koskaan kuullut torrenteista? :D
Keskiviikkona kai vasta Suomessa tulee.

NalaKaapo kirjoitti...

Hanna ja anonyymi- ihana kuulla, että en ollut ainoa vollottaja :)

Minua liikutti ehkä eniten juuri se kun näin Conani liikuttuvan. Hänen piti nieleskellä itkua, mutta silmistä huomasi tunteiden purkautuvan. Niin vahvan ja itsevarman ihmisen murtuminen on todella... en läydä sanoja kuvaamaan sitä tunnetta.

Minäkin käytän torrenttia paljon...