keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Kauppareissu

Tänään kävin kaupassa kun edellisestä kerrasta oli jo yli viikko kulunut. Jollain tapaa rakastan kauppareissuja. Kun edellisenä iltana suunnittelen mitä pitää ostaa niin mielen valtaa hyvä olo. On vaikea mennä illalla nukkumaan kun innostus huomisesta kauppakäynnistä pyörii mielessä. Minkä takia pidän kaupoista vaikka vihaan ruokaa? Ensimmäiseksi on vaan niin mukava katsella kun ihmiset lastaavat ostoskärryihinsä rasvaisia ja epäterveellisiä ruokia. Menevät sitten mutustelemaan niitä kotiin ja lihoavat. Eihän ne edes katso mikä tuote on kevyin ja terveellisin. Näin minun ajatuksen kulku juoksee, totuus on eri asia. Toiseksi tulee voittaja fiilis kun pystyy välttämään kaikki houkutukset ja ruokakori täyttyy vain turvaruuista. On myös ihana katsella ruokapaketteja ja miettiä mille ne ruuat maistuvat. Koitan tuoda mieleen mille kääretorttu, murot, toffee vanukas,yms maistuvat. Tänään ostoskoriin tuli porkkanoita, 1% viili, 4 juotavaa jugurttia. 2x1,5l Pepsi Maxia, Läkerol Dents Caramel ja Strawberry-askeja ja mango sorbettia. Niilla selviän taas yhden viikon. Nuo Läkerol Dentsit on huippuhyviä! On mukava mutustella pastillia röökillä käymisen jälkeen, että paha maku lähtee suusta. Ja niissähän on xylitolia eli tupakan aiheuttamat hammasvauriot korvautuvat sillä ;) juu

Olen liian väsynyt tuosta kauppareissusta ja Kauhajoen tapahtumista niin en edes jaksa alkaa purkamaan pahaa oloani. Lyhyesti vointini tällä hetkellä: jalat kuin lyijyä, maha turpeena kuin jalkapallo, itkettää.

2 kommenttia:

Carouselle Fariinimurha kirjoitti...

Kovasti kiitoksia kauniista sanoistasi<3 =)

Minä rakastan kans kauppareissuja! Ravaan kaupassa pitkin viikkoa ihan turhaan ja olen tutkinut varmaan kaikki kaloritaulukot jotka vain löydän, hylly kerrallaan. Ja tosiaan, minäkin saan jonkilaista sairasta mielihyvää siitä kun katson muiden rasvaa ja sokeria tihkuvia ostoksia. Ylpeänä kävelen kassalle pepsimaxin ja sorbetin kanssa.

Merle kirjoitti...

En samassa koulussa, mutta lukittuna ihan viereiseen kouluun josta näki ikkunoista, kun poliisit yms kulkivat ohi. Kamalaa se oli silti ja vaikka ei tietäisi tai tuntisi ketään sieltä tai koko paikkakuntaa niin ajatushan on hirveä: entä jos tälläinen sattuu taas?
Mutta kiitos ja pärjäile säkin ettet murehdi sitä liikaa (: <3