keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Kuuleeko kukaan?

Tuntuu, että kirjoitukseni eivät ole kamalan mielenkiintoisia. En ole ennen kirjoittanut blogia ja on vielä vähän hakusessa mitä uskallan kirjoittaa tänne. Tarkotuksena olisi kirjoittaa kuin päiväkirjaan, mutta pelottaa kamalasti että joku tunnistaa mut jos kerron kamalan yksityiskohtaisesi asioista. Toinen syy teksiten laatuun on keskittymiskyvyn puute. Mielessä pyörii koko ajan miljoona asiaa, mutta alan kirjoittaa tekstiä pää tyhjenee. Ajatukset haihtuu höyrynä korvista ulos.. Rasittavaa. Iltaisin on huomattavasti helpompi kirjoittaa kun on ottanut iltalääkkeet, mitkä rentouttaa vähäsen. Olen kerännyt jo monta vuotta kuvia tietokoneelle eri sivuilta ja yritän karsia niitä sillein, että laitan tänne blogiin vain kuvia mitkä liittyy tekstien sisältöön ja sen hetkiseen mielialaan..

Olisi erittäin mukava saada kommentteja :)

2 kommenttia:

iceblue kirjoitti...

netti on oikeesti täynnä kaikkee turhia blogeja, mutta tämä EI ole yksi niistä!! Oon tullu riippuvaiseks itseäni lähellä olevia aiheita käsittelevistä blogeista. Sua kuullaan kyllä <3

Carouselle Fariinimurha kirjoitti...

Minä kyllä luen mielläni blogailujasi ja minusta sinä kirjotat kivasti =)

Tuo "ajatukset haihtuu höyrynä ulos" kuullostaa tutulta :---D Minusta tuntuu kanssa ettei teksteistäni saa mitään tolkkua, kun hypin asiasta kolmanteen ja taas takaisin.

Anna tekstin rönsyillä<3