torstai 2. lokakuuta 2008

Ei tuu mitään


Miksi en pysty lopettamaan syömistä. Olen jo monta viikkoa suunnitellut että tänään voin vielä syödä normaalisti ja huomenna alotan paaston. En oo edes syöny mitään herkkuja vaan kotiruokaa ja muuta ei-niin-epäterveellistä ruokaa. Leipää ja maksalaatikkoa menee kauheesti. Niin, maksalaatikkoa, en tiedä mistä tuo himo syntyi... Oon laskeskellut tarkasti monelta saan viimestään syödä, että otan laksayliannostuksen tyhjään vatsaan. Kaiken ruuan on pitäny jo kulkeutua niin pitkälle että laksat tyhjentävät koko systeemin. Pelottaa vaan aina tuo laksoilla leikkiminen, koska ne on jo melkeinpä tuhonnu mun sisäelimet... En todellakaan toivo kenenkään käyttävän niitä tai tämän kirjoituksen kannustavan siihen. Laksojen seurausten lisäksi pelottaa ne kamalat kouristukset ja kivut. Ne kestää niin tuskallisen kauan. Haluisin hakata päätä seinään, että ne kivut lievenisi. Sitten pitää vielä suunnitella menot sillein ettei tarvitse lähteä kauas vessan läheisyydestä pariin päivään. Nyt viikonloppuna on otollinen aika siihen joten uusi laihis alkaa huomenna. En vaan kestä tätä jatkuvaa aihdistusta. Aamulla kun katson peilistä itseäni niin iskee pakokauhu kun tiedän etten voi noin vaan ottaa sitä ylimääräistä läskiä pois. Sen eteen on kärsittävä.

Otin tänään itsestäni kuvia ja pari niistä olisi sellaista ettei mua niistä tunnista. En vaan tiedä haluaako kukaan katsella mun läskejä täällä blogissa. Uskallanko?

3 kommenttia:

iceblue kirjoitti...

Auts! Ei kuulosta mitenkään hyvältä noi vaikutukset. Et keksi mitään muuta tapaa helpottaa ahdistusta? :\

Crystal kirjoitti...

Maksalaatikko on pahaa.. :s Leivästä on täytnyt luopuu-.-

Carouselle Fariinimurha kirjoitti...

Se on se kun ensin syö vähän ja sitten elimistö yhtäkkiä saa ruokaa, niin se herää eloon ja vaatii vielä enemmän :< Onneksi kuitenkin terveellisiä ruoka-aineita, vaikka niistäkin morkkis tulee, niin vielä pahempi jos pistää suuhunsa jotain ns. "super-kiellettyä".

Päivä kerrallaan <3