keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Voimat hukassa


Aamulla heräsin kamalaan päänsärkyyn ja huonoon oloon. Eilen söin 90kcal ni verensokerit tippui varmaan liian alas. Se ainakin selittäisi päänsäryn. Olisi tehnyt mieli oksentaa aamulla jos se olisi helpottanu oloa, mutta en uskaltanu. Kurkkua poltteli jo valmiiksi ja tiesin että oksentaisin vain sappinesteet. Yleensä aina jos oon syöny vähän edellisenä päivänä ni tulee ulos vaan sellaista vihreää litkua. Yök.. Kerran olen meinannut tukehtua siihen koska vedin sitä henkeen. Se oli pelottavaa, koska en voinu kuin haukkoa henkeä enkä voinut hengittää ilmaa sisään. Meinasin jo mennä ryömimään rappukäytävään ja koputtamaan naapurin ovea, koska luulin oikeasti kuolevani.


Söin aamulla pussillisen pikapuuroa ja mahakipu lähti onneksi pois. En halunnut lähteä ulos ja oksentaa lenkilä keskelle katua. On ollu niin voimaton olo, etten oo jaksanu jumpata. Paino on tippunut onneksi 2,5kg viime perjantaista kun punnutsin itseni. Tuokin on voinut olla pelkkää nestettä kun "paastosin" eilisen. Viikonloppuna söin aivan liikaa enkä uskaltanut hypätä puntarille. Huomenna olisi pakko punnita ja alkaa seuraamaan painon kehitystä. Tiedän että paino on noussut huomiseen mennessä, koska söin tänään iltapäivällä ainakin 1000 kaloria. Oksensin niistä puolet pois.. Mutta silti se ruoka oli ehtinyt lillua mahassani tunnin.


Nyt on lähdettävä kävelemään ulos, koska on pakko päästä pois tästä tunkkaisesta kämpästä. Pelottaa aika paljon kun se nainen oli raiskattu tuolla kaisaniemen puistossa. Se on ihan asuntoni lähellä. Tekisi mieli ottaa leipäveitsi takin hihaan piiloon turvaksi. Onnistuisin varmaan puukottamaan itseäni ennen kuin saisin sen hihasta ulos vaaran uhatessa...


Saa nähdä onnistunko miettimään mitään mielenkiintoista kerrottavaa vielä tänään.

1 kommentti:

Lasipalanen kirjoitti...

en minä lopeta.
tuntuu joskus vaan niin turhalta kirjoittaa blogia kun ei kukaan kommentoi. Sinä sentään olet kommentoinut mutta oletkin niitä harvoja.
:).

paikkakuntaa vaihdan jos lähden opiskelemaan jotain ens syksynä, sitten ainaki pääsen laihtumaan kunnolla.