perjantai 28. marraskuuta 2008


Ahdistaa kaikki. Ahdistaa! Ahdistaa! Ahdistaa ja suututtaa kun en voi laihtua nopeammin. En tiedä mitä voisin vielä edesauttaa laihtumista. No voisin aina liikkua enemmän, mutta en jaksa. Mulla ei ole yhtään energiaa jäljellä illalla, joten on vaikea lähteä vielä ylimääräiselle lenkille.
Haluaisin otta kaiken ylimääräisen läskin justohöylällä pois. Kun se olisikin niin helppoa. Haluan vaan niiin kovasti näistä läskeistä eroon. Hävettää katsoa itseä peilistä, koska se masentaa. Tekisi nyt oikeasti mieli mennä vaan piiloon ja tulla ulos kun olen laihempi. Kun olen laihtunut vähintään 3 kiloa, että painoindeksi alkaisi 15. Pitää vain tehdä se eikä valittaa koko ajan.!

Olen odottanut tätä päivää jo kauan. Pelkään että tulen pettymään. Toivon liikoja eikä mikään toimi sitten toivotulla avalla. Ei siitä sen enempää...
anonyymi: onnistuin jotenkin poistamaan kommenttisi. Ei ollut tarkoitus. Cassie nimi ei ole kokonaan Skins-sarjasta :D Mun oikean nimen loppuosa on sama ni se kuulostaa vähän cassielle. Mun isä on englantilaissyntyinen ni mulla ei ole ihan täysin suomalaista nimeä..

1 kommentti:

mehkaus kirjoitti...

Älä ahdistu rusinaks! :( huomenna chatti :)