tiistai 18. marraskuuta 2008

Mokasin taas


Aamu alkoi lupaavasti. Jaksoin herätä jo kaheksalta ja olin yllättävän virkeä. Paino oli 300g laskenut sunnuntaista. Meikkasin ensimmäisen kerran neljään päivään. Hiukset oli vielä puhtaat vaikka en pessyt niitä eilen. Laitoin ylleni upouuden talvitakin eikä se olekaan niin kamala mitä ajattelin. Kaivoin farkut "laihat housut"-pinosta. Ne oli mun, ja on vieläkin, lempifarkut. H&M:n loyal tummansiniset farkut kokoa 26''/34''. Ne on just sopivan malliset kun lahkeet ei ole aivan pillilahkeet mutta vähän kapeat. Mua on pelottanut jo kauan kokeilla niitä jalkaan. Kesän aikana oon lihonnut kolme kg ni olin varma ettei ne mahdu mun jalkaan. (Painoindeksi nousi 16->17)Mutta ne mahtui! Ei ollu edes tiukat. Miten voi olla mahdollista? Leijuin taivaissa koko päivän vain koska mahduin lempifarkkuihini. Seuraava tavoite on mahtua niihin 24 tuumasiin farkkuihin...

Olin tyytyväinen kun en näyttänyt aivan kammottavalle. Tavoitteena on aina pukeutua mahdollisimman tavallisesti, koska en halua herättää huomiota. En halua erota joukosta. En halua, että kukaan näkee miten läskini lyllyvät. No, kaikkihan sen näkee mikä paksukainen olen..

Menin kaupassa käymään autolla. Halusin mennä isompaan kauppaan kuin tuohon lähikauppaan. Isossa kaupassa menee kauemmin aikaa, koska katselen jokaisen hyllyn läpi. Saan kiksejä kun katselen kaikkia niitä ruokia mitä en saa syödä. Meni varmaan 90 minuuttia, että pääsin kassalle. Mukaan lähti sokerittomia läkeroleja ja sisuja, porkkanoita, viilejä, 4 pulloa pepsi maxia ja tupakkakartonki. Kaikki turvallista.

Päivä meni pahasti pilalle kun äiti tuli käymään ja toi leipomosta kaikkea. Söin pullan ja kääretortun. Kyllä, kokonaisen kääretortun. No se oli pieni kääretorttu, mutta se oli varmasti ainakin neljälle ihmiselle tarkoitettu. Olin aamulla niin motivoitunut kun vastustin kaikkia kiusauksia. Pärjäsin pepsi maxilla ilta viiteen saakka. Sitten pilasin koko päivän. Fck!

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

vitun kääretorttu :( !

cry-baby kirjoitti...

Et mokannut!