lauantai 6. joulukuuta 2008

heikotusOlen ollut ihan sumussa eilisen ja tämän päivän. Eilen söin kello 14 pipareita 400kcal edestä. Tuli niin kamala olo kun vatsaan koski ja alkoi ahdistaa ni en antanut itselleni lupaa syödä mitään koko loppu päivänä. Ei kyllä tehnyt mielikään syödä kun ällötti tuo repsahdus. Eli eilen söin kerralla 400kcal ja siitä 24 tunnin päästä sallin itseni syödä kaksi purkkia ananasta. Tänään en syö enään mitään kun on liian myöhä.

On heikottanut koko ajan. Korvissa humisee. Kädet tärisee. Jalat puutuu ja niitä pakottaa kun alkaa kävellä. Eilen illalla kun kävin nukkumaan vähän ennen puolta yötä ni tuli vuorotellen kylmä ja kuuma. Se oli tosi inhottavan tuntuista. Oikeastaan oli enimmäkseen kylmä. Siis peruskylmä kun ei ole energiaa. Mutta tuli "kuumia aaltoja" ja "jääkylmiä aaltoja".
En jaksa nytkään miettiä mitään kirjoitettavaa kun aivot lyö lukkoon. Ja ärsyttää kun koko ajan painan a:n sijasta ä:tä ja ä:n sijasta a:ta. Osaan selittääkin niin selvästi... huoh.

////En tajua mikä noissa linnanjuhlissa on niin ihmeellistä. Ei kiinnosa mitä ihmisillä on päällään juhlissa. Ei kiinnosta ketä siellä on. (Ärsyttää kun juontajat puhuu toistensa päälle ja töksäyttelee ja puhaltelee mikkeihin.) Se on hieno perinne Suomella, mutta ei viihdettä. Siis minun mielestä. Tai oikeastaan keksin tuon vasta nyt. En ole ennen edes miettinyt miksi en katso linnanjuhlia...

1 kommentti:

ironica kirjoitti...

Olin 177,5 cm pitkä kun viimeksi mut mitattiin, mutta oon myös kasvanut lisää pituutta varmaankin. Noi BMI:t siis suhteutettu tohon 177,5..