torstai 11. joulukuuta 2008

Vettä ja mehukeittoa


Hyvin menee edelleen. En ole vielä sortunut. Söin äsken Polar rahkan ja join mehukeittoa. Se oli päivän ateria. Muuten olen vedellä elänyt. Kahden päivän aikana paino on laskenut 600g, mutta se on aivan varmasti pelkkää nestettä. Toivottavasti olisi edes pari sataa grammaa laskenut pysyvästi. Ääh..

Täältä tullaan BMI15! Hinnalla millä hyvänsä...

Olen taas touhunnut koko päivän. Kävi taas se sama juttu mikä tapahtuu liian usein: menin hakemaan tyynyliinaa vaatehuoneesta ja huomasin, että tangolla oli vielä talvitakkeja ottamatta esille -> siivosin koko vaatekomeron. Heitin kaikki vaatteet tangolta makuuhuoneen lattialle. Järjestelin uudestaan farkut ja takit erikseen sillein että kaikki on just oikein. Ja samalla laitoin eteisen naulakkoon talvitakit. Eli sen yhden tyynyliinan hakemiseen multa meni 45 minuuttia. Pitäisi opetella keskittymään niihin isoihin asioihin eikä huidella menemään miten sattuu...

(Pitäisiköhän mun siirtyä muuhun kuin paastoon ja siivoomiseen mun postauksissa...)

1 kommentti:

tthi kirjoitti...

Noh, ens kerralla sitten ;)

No ei,nyt voisin kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni ja avata vaatekaapin salaiset kätköt ja heittää ne kutistuneet vanhat rievut menemään. Yök.