keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Poikki...


Puuh.. En saanut siivousta lähellekään valmiiksi ja lopetin vasta nyt. Kävin tossa välissä puolen tunnin lenkilläkin. Oli energiaa ja tiesin olevani loppuun palanut illasta, joten kävin iltalenkin jo päivällä. Olin oikeassa siitä loppuun palamisesta. Koko vartalo on ihan puutunut kun oon niin väsynyt. Istuin ensimmäisen kerran koko päivänä äsken kun istahdin koneelle.

En saanut siivousta valmiiksi.(katso edellinen postaus missä luettelin kaikki mitä pitää tehdä) Imuroimisessa meni tosi kauan, koska imuroin mattojen alta ja pysähdyin välillä käsin nyppimään karvoja matoista kun ne oli niin sähköisiä. Siivoominen venyi kun keksin aina kaikkea pienen pientä mitä pitää korjata tai pyyhkiä. Vihaan sitä itsessäni kun kaikki piää tehdä niin täydellisesti ja kaiken pitää olla just niin. Sitten ne tärkeimmät asiat jäi tekemättä. Seinät ja pinnat on pyyhkimättä, joulukoristeet laittamatta ja pöydillä on ylimääräistä rojua. Tossa pölyjen pyyhkimisessä menee vielä kauan, koska oon niin huono siinä. Bupun kodin siivosin viikonloppuna eli se on hoidettu.

Siivoan melkein joka päivä. Sillein, että on puhdasta ettei itseä ala ahdistamaan eikä hävetä jos joku tulisi käymään. Mutta en pyyhi seiniä tai laita aineita pönttöön joka päivä.

Päivä meni tosi nopeasti kun oli jotain puuhaa eikä tarvinnut alkaa ahdistumaan suuremmin mistään. Tänään taitaa mennä paastoksi, koska olen juonut vain sen Batteryn. Siinäkin taisi olla 17kcal koko tölkissä. Tai sit se oli desissä. En tiiä... Kuutioin jo omenan kulhoon ja laitoin siihen päälle vaniljakastiketta veteen laimennettuna. Istuin koneelle ja se kulho tuijottaa vieläkin tuossa pöydällä. Ei ole nälkä enkä saa syödä. En syö.

1 kommentti:

Lasipalanen kirjoitti...

en mitään. ei ole töitä täälä ja Minulla on väärä ammattiala jonne itseni luin.