perjantai 26. joulukuuta 2008

Osaan pilata muidenkin joulun!


Joulu meni miten meni.. Kotona ahdisti mielettömästi ja kauhulla odotin koko ajan sitä kun äiti pyytää syömään. Katsoin kun hän kantoi pöytään lautasta toisen perään. Ahdistus nousi ja nousi eikä edes temesta halunnut auttaa. Otin lautaselle vähän kaikkea. Sain piilotettua kaikkea salaatin lehtien ja peunan kuorien alle. Söin ainoastaan kinkkua ja punajuuria.

Isä kyttäsi koko illan mitä söin. Yritin mussuttaa jotain koko ajan ettei olisi tullut sanomista. Isä varsinkin on viime aikoina ollut huolestunut minusta. Hän kuiskailee äidille, että en syö taaskaan kunnolla ja olen laihtunut taas viime viikosta. Ja muuta p*skaa..

Harmittaa kun minun häröily vaikuttaa muihinkin. Olen jo aiemmin kertonut, että isäni on englantilaissyntyinen. Hän on lentänyt Lontooseen sukulaistensa luo joka joulu, mutta tämä joulu olikin tavallaan poikkeus. Isän piti lähteä keskiviikkona ensin juhlittuaan meidän kanssa joulua. Ollaan aina syöty jouluruoka aikaisin päivällä ja avattu puolet lahjoista heti sen jälkeen. Jouluaattona kun kävelin vanhmmille ni siellä ei ollukkaan ruoka edes lämpenemässä ja sain kuulla, että isä lähtee vasta joulupäivänä. wtf! Ensimmäistä kertaa ikinä isä vietti koko jouluaaton meidän kanssa. Myöhemmin vedin äitin syrjään ja sain kuulla, että isä on todella huolissaan mun kunnosta ja halusi viettää joulun meidän kanssa. Ja isä oli sanonut jotain, että ei tiedä mikä joulu voi olla viimeinen joulu minkä voi viettää ainoan tyttärensä kanssa. Isä kulta, en minä ole kuolemassa! En lähellekään!

Harmittaa kamalasti kun isä ei voinut juhlia joulua oikeaan aikaan omien sukulaistensa kanssa. No, se on nyt siellä lontoossa ja näkee ainakin oman perheensä. Olen käynyt siellä lontoon lähellä 3 kertaa ja tavannut mun gammyn ja pappsin. Kaikkia isän puolen sukulaisia en ole tavannut enkä tiedä haluanko. Ne kaikki ihmiset tuntui niin kaukaisilta. Ei ne voinu olla samanlaisia ihmisiä kuin isä. No en tiiä..Mutta harmittaa silti ku isä ei päässy joulupäiväksi sinne. Koko juttu on mun syytä. Vihaan itteeni.

1 kommentti:

tthi kirjoitti...

Ei se ole sun syysi, isäsi sen päätöksen meni, ja saattaa kuullostaa ehkä itsekkäältä, mutta mielestäni voit olla nyt iloinen kun isäsi kerrankin on teidän kanssa enemmän jouluna jne. Pääsihän isäsi sinne kuitenkin, etkä voi siitä itseäsi syyttää :)