lauantai 27. joulukuuta 2008

Unia

Kävin nukkumaan viime yönä 3.45 ja heräsin puoli tuntia sitten. Oho..
Näin aika outoja unia. Yksi niistä liittyi taas sairaalaan ja mun yhteen ihanaan entiseen hoitajaan. Siinä unessa se mun hoitaja oli tullut meille neuvottelemaan mun isän kanssa minun seuraavasta sairaalajaksosta. En muista tarkkaan mutta ne katseli papereista mun painoja ja ruokapäiväkirjoja. Olin itse kuin huumeissa. Minule oli aivan sama menenkö sairaalaan vai en. Olin todella laiha. Melkein yhtä laiha kuin vähän yli 2 vuotta sitten. Tai en tiedä.. Siinä unessa minua ei kiinnostanu puolustella itteäni, että en tarvii hoitoa. Istuin lattialla ja leikin vanhempien koiran kanssa. Oikeassa elämässä mua ei vois sellasessa tilanteessa vähempää kiinnostaa koirat ;) Vaikka kyllä vanhempien haukku on ihana <3
Nyt aamun aikana tuli kamala ikävä sitä hoitajaa. Se ei varmasti edes muista mua enää..
BMI16.4
(-200g)

2 kommenttia:

tthi kirjoitti...

Se aina tuntuu niin uskomattomalta, kun kuuleekin ihmisiltä "Kyllähän minä sinut muistan" vaikka olenkin vain merkityksetön ja hiljainen olento, jonka uskoisi kaikkien unohtaeen. Ja uskon kyllä edelleenkin, että minut tullaan unohtamaan, vaikka sanotaan ettei.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa.
Tuosta muistamisesta; olen itse psyk. sairaanhoitaja ja muistan kyllä jokaisen potilaani jota olen hoitanut. Kyllä sinäkin varmasti olet jääny tuon hoitajasi mieleen. :)
Toivotan sulle paljon voimia ja hyvää alkavaa vuotta. Pidäthän huolen itsestäsi? :)

_Nunnu_