lauantai 3. tammikuuta 2009

Hyvä kesti aikansa

Tiesin etten jaksaisi loputtomiin syömättä melkein mitään. Eilen oli aivan karmea olo. En jaksanut tehdä muuta kuin istua. Kävin viemässä roskatkin ja portaiden nuousu oli jotain aivan kamalaa. En suostu käyttämään tuota antiikki hissiä, koska 1. portaat kuluttaa kaloreita ja 2. se on antiikin ajoilta ja vaarallisen näköinen. Kun lopulta pääsin rappuset ylös ni tuntui etten saanut henkeä, jalat oli hyytelöä ja alkoi pyörryttää. Oikeastaan alkoi pyörryttää jo kolmannen toisen kohdalla, joten matka kuudenteen oli tuskaa. Kun sain oven takaani kiinni heittäydyin eteisen lattialle ja valmistauduin pyörymään. Silmissä näkyi mustaa ja korvissa humisi, mutta en pyörtynyt.
Säikähdin, koska olin luvannut lähteä äitin kanssa stokkalle katsomaan sille uutta ulkotakkia. Mitä jos mua alkaa pyörryttämään siellä? Siellä on paljon ihmisiä(ihmispelko->paniikki), tunkkanen ilma, paljon kävelyä, portaissa kävelyä... En halua pyörtyä missään kaupassa missä kymmenet ihmiset kyylää. Se on tapahtunut jo viisi kertaa aikaisemmin eikä kuudes kerta olisi yhtään vähemmän noloa... pyörryn tosi helposti jos verensokeri on alhaalla ja joudun seisomaan kauan..
Äiti ehdottaa aina, että mentäisiin syömään jossain ennen kun mentiin kauppaan. Tällä kertaa suostuin. Söin ja se oli virhe. Mulle tuli aivan kamala olo. Sekä psyykkisesti että fyysisesti. Alkoi kaduttamaan syöminen, koska en syönyt turvaruokaani vaan jonkun muun valmistamaa 'pahaa' ja 'vaarallista' ruokaa. Ja maha tuli älyttömän kipeeksi. Alkoi turvottamaan heti ja tuntui kun olisin ottanut 10 laksaa. Oli tuskaa kävellä kaupoissa kun olisi tehnyt mieli käydä makaamaan maahan kaksinkerroin. Aion kyllä ottaa huomenna laksoja, mutta en tiedä miten kestän niitä kramppeja..


En uskaltanut käydä tänään aamulla vaa'alla. Tiesin sen jo eilen kun söin. Lihosin aivan varmasti eilisestä. Tunnen sen. Olen niiin vihanen itelleni kun menin syömään eilen. Eilen aamulla mun paino oli alimmillaan 5 kuukauteen. Vai miten se sanotaan..? Painoin tämän verran viimeeksi 5 kuukautta sitten.


BMI16,0
(-200g)
eilen

Ei kommentteja: