keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Cassie kuittaa

Lääkärille soitto: "Veriarvosi ovat niin huonot, että meidän on pakko ottaa sinut tuonne osastolle joksikin aikaa. Ambulanssi tulee hakemaan sinut." Keskusteluun kuului paljon itkemistä ja huutamista ja muuta, mutta sanoma oli tuossa. Pahin mahdollinen asia mikä voi tapahtua. Sanoin, etten meene ja haluan kuolla. Lääkäri sanoi, että jos en mene osastolle ni kuolenkin. Se varmaasti liioitteli. Jos en ambulanssiin mene ni poliisit tulee auttamaan kuulemma...
Mulla on varmaan puolisen tuntia aikaa ni onhan mun tänne pakko kirjottaa.
Pitäisi vielä pupu hyvästellä ja vaatteita ottaa mukaan.. Kun tietäisi kuinka auan mun pitää olla poissa. Lääkäri puhui yhdestä viikosta tai kunnes arvot saadaan tasattua. Äitille ja isällekin pitää ilmottaa.
Pelottaa, että te suututte mulle kun en pääse tänne päivittelemään :'( On mulla netti kännykässä ja säpon kautta voin päivittää google-tiliä jos mun kännykkää ei takavarikoida.
Olette rakkaita <3
Pelottaa...

18 kommenttia:

tthi kirjoitti...

Voi ei... Eikä.

Kunhan sitten saat siellä itsesi kuntoon, että lääkärit tykkää ja pääset taas tänne! Ei meistä kukaan nyt voisi suuttua sinulle, että sinut sinne viedään. Pärjäile siellä pikkuinen <3

ps. Vietkö pupusi jonnekin hoitoon siksiaikaa vai?

SmilingGirl kirjoitti...

Voi sinua pieni rakas. Pärjäile. Minä toivotan sinulle onnea. Ei tarvitse pelätä. Siellä sinun olosi saadaan paremmaksi. Ja kyllä pupusikin toivottavasti pärjää vaikka varmasti huolissaan sinusta.

Voimia ja jaksamisia hirmuisesti. <3

117A kirjoitti...

Koita kestää <3 Kyllä me ymmärretään ja tuetaan sua täällä. hyvin se menee <:

voimia!

Cassie- kirjoitti...

Voi ei..
Koita pärjätä. kaikki lukijat pitää peukkuja pystyssä !
Hyvin se menee !

Anonyymi kirjoitti...

tulehan pien takaisin. :(
ei me täältä minnekään sillä aikaa karata. :)

jewwie kirjoitti...

kamala puhelu. Pärjäile ja paljon voimia sinulle!<3

eikä me lukiat mihinkää suututa tai karata, eihän se sinun vikasi ole että lääkärit pistävät sinut osastolle.

voimia vielä<3

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä !

Gasper kirjoitti...

koeta tervehtyä. tulee ikävä. <3

ansta kirjoitti...

Paljon voimia <3 Me ollaan aina täällä, ei me mihinkään karata. Ollaan täällä vielä kun tuut takasi.
Voimia ja stemppiä

Kaffein kirjoitti...

Sori, mutta oikeesti oon ollut susta niin huolissani niin musta on hyvä et sut otettiin ossalle. Sisätaudeilta pääsee sitä mukaan varmaan pois kun pystyt seisomaan taas jaloillas, mutta toivon kans et ne ohjais jonnekin psykiatriselle..

Olet rakkaimpia ja tärkeimpiä nettiolioitani, pidä huolta. ♥

Lasipalanen kirjoitti...

anteeksi mutta munkin mielestä on hyvä että jouduit ossalle, koska et syö mitään! ihme että oot jaksanu noinki pitkään. t :yks joka syö kuin sika

Anonyymi kirjoitti...

kamalaa sinun puolestasi. mutta en minä tahdo että kuolet. vaikka en tunne sinua tahdon että et kuole. minäkin lähdin reilu kaksi puoli viikkoa sitten osastolle. menin polille ja lääkäri siellä tulee hakee minut huoneeseensa ja sanoo että lähden osastolle. nyt minä istun täällä. vihaan kaikkea. pelkään liikaa. ja tahdon pois. tahdon vain kuolla. en jaksa enää yhtään tälläistä päivää. kadotettua. unohdettua elämää. kaikki on pysähtynyt. paitsi pääni. en tiedä mitä tahdon elämältä. itseltäni, muilta. miltään. en tiedä enää mitään. kuin että en jaksa. en selviä. mutta pidän tästä sairaudesta/ksista kiinni. en muka selviä ilman niitä. mutta mitä jos päästän irti. olisinko onnellinen. en usko. koska vihaan nyt jo näitä kiloja. jokaisita syötyä ateriaa. voimattomuutta. en tiedä miten selviän. mutta olen silti 'onnellinen' puolestasi että olet turvassa edes vähän. edes joku pitää sinusta kiinni konkreettisesti. et ole tehnyt mitään miksi et ansaitsiis apua. ei tästä palopuheestani ole apua. olen niin hukassa. mutta kaikkea hyvää. vaikket varmasti usko sitä. aina voi selvitä. se sattuu. mutta kipuun tottuu. ja joku päivä huomaa että jaksaa taas kävellä yksin ilman tukea.

apple kirjoitti...

Olen myös sitä mieltä että on hyvä että osasto kutsuu.

Toivottavasti jakselet siellä, ja paljon, paljon voimia ja tsemppiä!

ps. pidän hurjasti blogistasi

iceblue kirjoitti...

Mietinkin miksi et päivity.. Sitten tulin tutkimaan asiaa tarkemmin ja huomasin että tämä on mennyt minulta jotenkin käsittämättömällä tavalla ohi!! un-frekin'-beliavable!! :\

Mutta nytpähän sain tietää ja hirmuisesti haleja ja voimia ja jaksamisia sulle tältäkin suunnalta!!!! Ja älä pelkää, ei ne sulle siellä mitään pahaa. Ne vaan haluaa varmistaa että pysyt edelleen täällä meidän keskuudessa <3

Sanoinko jo että ihan kauheesti haleja? <3

Susanna kirjoitti...

Voi ei. Sä oon niin sellanen.. aika vahvasti ilmastuna rakkaan tuntunen. Sua tekis mieli halata, vaikka ei kovaa, ettet sä säry..
Tunnut niin ihanalta ihmiseltä.. Toivottavasti sua osataan auttaa, vaikka se varmaan mahdottomalta tunnut. mä toivon ihan sairaasti että pääsisit jaloilles. Ilmottele itsestäs pian.
Tulee ikävä.<3

Anonyymi kirjoitti...

voi pientä, anteeksi kun nyt vasta ensimmäistä kertaa kirjoitan jotain, mutta blogisi on aivan ihana. paljon voimia ja halauksia sinulle.

Minulla on sinulle blogissani palkinto. Käypäs vilkaisemassa.

Anonyymi kirjoitti...

jätätkö sinä kanin viikoksi ellei pidemmäksikin aikaa yksin??

Lizzy kirjoitti...

voih, hurjasti jaksamisia!
sulla on todella koukuttava blogi. tykkään lukea sinun ajatuksia.
jaksamisia! <3