sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Kyselystä ja mittani


Tein täällä pari viikkoa sitten kyselyn ja kysymys kuului "Ilmoitanko painoni ja BMI:n täällä blogissa?" Vastauksia tuli seuraavasti.

Kyllä molemmat.
107 (83%)

Paino.
7 (5%)

Painoindeksi (BMI).
14 (10%)

Et.
4 (3%)

Et todellakaan!
3 (2%)

Ääniä yhteensä: 128
Syy tähän kyselyyn oli se, että halusin tietää häiritseekö joitain lukijoita jos ilmoitan täällä välillä painoni. Luulin todellakin, että äänet menisivät puoliksi eli puolet haluaisivat minun ilmoittavan painoni ja puolet ei todellakaan. Olin väärässä. Kerta vain muutamalla on jotain sitä vastaan niin en anna sen häiritä.

Jossain vaiheessa minua alkaa kuitenkin hävttämään läskit numeroni enkä niitä kehtaa täällä ilmoitella. Mutta tiedämpähän ainakin ettei lukioitani häiritse..

Olen täällä aiemminkin ilmoittanut mittojani, mutta paljastetaan ne tässä kaikki kerralla. Olen 173cm ja tänä aamuna vaaka näytti 45,2kg. Eli BMI on 15,1. Hävettää kun vaa'an lukema on noin iso verrattuna kaikkiin muihin... :( Olen aina halunnut olla lyhyempi että vaa'an lukematkin voisivat olla pienempiä. Vaikea selittää ja tyhmää.. (Väli)tavoitepainooni ei ole enää kuin kilo matkaa ja taidan jäädä siihen vähäksi aikaa. En ole ikinä ollut täysin tyytyväinen pienissäkään painossa ja on sellainen olo että pitää aina vaan laihduttaa enemmän ja enemmän.. En ole tyytyväinen tähän painoon enkä näytä mielestäni laihalle. Vihaan itseäni!

9 kommenttia:

Kelvoton kirjoitti...

Olen sinua 4 senttiä pidempi, mutta vaaka näyttää roimasti enemmän. Että kyllä joillakin on suuremmat luvut kuin sinulla. Ja minäkin haluaisin olla lyhyempi. :/

telina kirjoitti...

Mikä sulla sitten on alin paino ollut, kun sanoit ettet ole ollut tyytyväinen pienimpiinkään lukuihin?

Voimia vaan toivottelisin, en oikein koskaan keksi mitään järkevää kommentoitavaa. Koita jaksaa!

Anonyymi kirjoitti...

Oot tosi laiha, liian laiha.
Tsemppiä kuiteski kaikkeen ja hyvää kesää!

mandy kirjoitti...

Oi, sä oot niin pieni!!

vendetta kirjoitti...

Olen saman pituinen ja tiedän ton tunteen, että haluaisi olla lyhyempi niin vaa'an numerotkin vois olla pienempiä. Mutta oot tositosi pikkuinen painon puolesta. Voimia sulle hurjan paljon, lepäile ja koita saada hieman syötyä.

Seraphim kirjoitti...

Wou, olen sinua 10 cm lyhyempi ja painan 6 kiloa enemmän. Itse haluaisin olla sinun pituisesi. Tässä tosiaan tuntee itsensä pikku norsuksi.. Olet todella saanut töitä tehdä tuon eteen, ole ylpeä että olet noin laiha,koska tosiaan olet TODELLA laiha. Vaikka olisit saman painoinen kuin minä tai enemmän, niin silti nostaisin sulle hattua.
Kaikkee hyvää sulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet laiha, ihan liian laiha, sairaalloisen laiha. Se, että et näe omaa laihuuttasi kertoo kyllä jotain siitä, miten sairas olet.

Hyvää kevättä joka tapauksessa ja toivottavasti löydät vielä elämääsi jotain muutakin sisältöä kuin laihduttamisen.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teitä vaivaa.. Tai tiedänhän minä mikä teitä vaivaa, kun kannustatte alipainoista ja ahdistunutta ihmistä laihtumisessaan. Teitä kaikkia vaivaa ihan sama häiriö. Laittaisinko tänne ihailemienne kuvien keskelle kuvan omasta ystävästäni, joka makaa letkuissa sairaalassa "ihanan laihana", arvatkaa onko hän onnellinen nyt? Terveys mennyt, tyhjä katse silmissään. Siihenkö te haluatte matkata ja toisianne kannustaa. Surullista. Yrittäkää hyvät ihmiset hakea apua! Voimia tämän blogin kirjoittajalle, kesän valoa elämääsi!

ansta kirjoitti...

Oot saman pitunen ku mä ja sulla on paljon pienemmät numerot painon kohalla. Tunnen hyvin tunteen että haluis olla lyhyempi. Sais pienemmät numerot niin että ei valitettas. Voimia ja stemppiä sulle! :]