sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Hetken helpotus


Viime aikoina unettomuus on vienyt voimani ihan täysin ja keskittymiskyky on nollassa. Päätä on puristanut ärsyttävästi päivin ja öin. En tänään enää sitänyt tätä olotilaa ja otin kipulääkettä sen verran, että pää tuntuu ihanan kevyelle. Nyt on jotenkin siedettävä olo. Istun olohuoneen lattialla ja katselen telkkaria. Frasier saa välillä suupieleni hiipimään hymyyn ihan huomaamattani. Olen välillä kirjoittanut ruokapäiväkirjaani. Kirjoitan joka ilta kännykkääni sellaiseen Wellness Diary ohjelmaan painon, päivän syömiset, yms. Tietyin väliajoin pitää sitten kirjoittaa ne tiedot paperipäiväkirjaan. Tänään olen tenhyt sitä kun kerrankin pystyn keskittymään yhteen asiaan kerrallaan.

Minulta kysytiin, että miksi en enää päivitä painoani täällä blogissa. En ole laittanut joka postaukseen painoani, koska se on pysynyt suunnilleen samassa. Tuntuu jotenkin typerälle jos laitan sen saman numeron joka postaukseen. Ihan kun ylpeilisin sillä numerolla. En kuitenkaan tee niin. Minua hävettää numeroni, koska ne ovat niiin suuria. Olen 173cm niin pienemmissä numeroissa olisin jo aika vaarallisessa tilassa.. ja kokemusta on.

Päivitän kuitenkin painoni tässä postauksessa. Minua ahdistaa/raivostuttaa/surettaa/kiukuttaa aivan kamalasti kun en tavallaan pysty tiputta maan painoa. Lääkärini heittäisi volttia jos painoni tippuisi (tai edes tietäisi oikean painoni).

BMI14,7
44,1kg

8 kommenttia:

telina kirjoitti...

Mukava kuulla sinustakin.
On vaikea samaistua tunteisiisi tai sinuun muutenkaan, vaikka aikoinaan kaikki tuo oli minullekin arkipäivää. Nyt voin vain väittää, että se helpottaa, jonain päivänä se helpottaa.

Hyviä jatkoja <3 (ja pupulle taas terkut)

Anonyymi kirjoitti...

Mä painan 55kg ja näytän hemmetin hyvältä ja seksikkäältä ja kavereita ja miehiä riittää. Olenko lihava, en. Thats it

cassie kirjoitti...

Anonyymi- no hyvä sulle. Kiva kun hierotaan naamaan miten huonosti mun asiat on...
Ehkäpä kaikilla ei ole tavoitteena näyttää hemmetin seksikkäältä ja hankkia jokaiselle illalle eri mies. Et ole varmaan sitä vielä tajunnut...

Anonyymi kirjoitti...

olet niin pieni vaikka et itse se sitä ymmärrä tarpeeksi hyvin.
paljon tsemppiä!

Kafi kirjoitti...

Heitän kans volttia ;__; Sniff.

Pidä huolta, muru<3

Anonyymi kirjoitti...

Huh, huh! En halua ketään kannustaa laihduttamaan mut täytyy kyllä sanoa että kateeks käy :/

cassie kirjoitti...

Anonyymi- minulle ei todellakaan kannata olla kateellinen. Tällaisessa elämässä ei ole mitään hyvää...

vendetta kirjoitti...

Aika hurjat luvut :/