maanantai 20. heinäkuuta 2009

Keijukaisia ja voikukkia

Taas yksi huonosti nukuttu yö takana. Heräilin ihan liian aikaisin ja oli pakko jatkaa unia kun väsytti niin kamalasti. Sitten kun oli aika nousta ylös, silmät eivät tahtoneet pysyä auki. Kädet ja jalat tuntuvat raskaalle kuin lyijy. Ihan kuin olisin käynyt pitkän lenkin juoksemassa ihan äsken. Enkä ole jaksanut kuin kävellä lenkkini.. On lamaantunut olo eikä koneellakaan istumien kiinnosta. Mitä nyt pitäisi tehdä? Tulee niin luuseri olo kun istun vain paikoillani tekemättä mitään. Pitäisi nauttia kesästä. Kohta valitan kuitenkin, että kesä meni ohi ennen kun ehdin huomatakaan. Niinhan se on mennytkin ohi nopeasti, mutta en jaksa nauttia kesästä.

Lapsena käytiin aina uimassa ja tehtiin seppeleitä voikukista. Sannan kanssa leikittiin keijukaisia vanhempien pihalla ja juostiin mekkojen helmat liehuten. Ei haitannut vaikka Sanna oli minua vanhempi. Sanna osasi olla vielä lapsi. Nyt minulla ei ole ketään. Ei ketään kenen kanssa voisin edes vähän uskaltaa astua turvallisesta kuplastani ulos ja nauttia kesästä. Onneksi on jäljellä muistot keijuleikeistä ja voikukkaseppeleistä. Joskus ne muistot vaan sattuvat liikaa...

8 kommenttia:

Rukia kirjoitti...

Varmasti sulla joku on, joka lähtisi sun kanssa vaikka kävelylle? :( Ikävää, että joudut olemaan ihan yksin..

Anonyymi kirjoitti...

Koita nauttia kesästä. Ota vaikka pupu valjaisiin ja kanna se jonnekkin niitylle tai puistoon kanssasi hengailemaan. Tsemppiä =)

cassie kirjoitti...

Pitäisi tosissaan uskaltaa lähteä pupun kanssa ulos kun puisto on tuossa lähellä. Pupuvaljaita oli tosin hankala löytää kun Otto painaa 6,5kg, mutta onneksi pysyy isoissa kissanvaljaissa. Porukoiden pihalla se ei karkaa ja siellä ollaankin käyty :)

Anonyymi kirjoitti...

mikset päivittele enää painoa?

Maija kirjoitti...

Mä oon oppinut ajattelemaan: Maailmasta ei ihmiset lopu. Jos tuntuu yksinäiseltä, voi lohduttaa sillä että pienellä vaivalla tai sattumaltakin saattaa seuraavassa hetkessä olla taas joku turvana.

ansta kirjoitti...

Yritä nauttia kesästä ja ottaa siitä irti se mikä irti lähtee.
Toivottavasti et joutuisi olemaan yksin koko aikaa :(
Voimia :)

cassie kirjoitti...

Anonyymi-en ole päivittänyt painoani, koska se on pysynyt samassa. Pari postausta sitten taisin laittaa BMIn, mutta en kehtaa sitä laittaa joka postaukseen kun se on +/- 0,1 sama.
Voin seuraavaan postaukseen painoni laittaa kunhan saan itseni koneen ääreen pysähtymään pidemmäksi aikaa.

UntrustMe kirjoitti...

Hei, toivottavasti ei haittaa, että blogistani löytyy linkki sinun blogiisi? Siis siitä "näitä luen" listasta. Jos haittaa, niin ilmoittele, niin poistan sen!