keskiviikko 19. elokuuta 2009

Welcome to my WonderlandKatsoin dokumenttia neroista ja sain siitä jotain ihmeen voimaa. Se toi minut ulos Ihmemaastani ja olin hetken kiinnostunut muista ihmisistä. Viime aikoina minua ei ole kiinnostanut mikään muu kuin omat juttuni. Omat turvalliset asiani. Ja, uskokaa ettei kaikki nämä asat liity syömiseen tai syömättömyyteen. Minulla on muitakin asioita (hyvin vähän kuitenkin), jotka tuovat turvaa ,mutta en halua hehkuttaa niitä täällä. Tuntuu, että olen hehkuttanut jo tarpeeksi.

Tiedän miten typerää on paeta todellisuutta ja vältellä velvollisuuksia. Tärkein niistä velvollisuuksista taitaa olla syöminen. Itselleni se tuntuu olevan blogin päivittäminen, koska omatunto kolkuttaa.

Huomaan miten mieleni sulkeutuu päivä kerrallaan enemmän ja enemmän. Jokin vetää minua sinne Ihmemaahani. Ulkomaailma tuntuu liian pahalta. Tunteet ovat liian pahoja. Katseet ovat liian pahoja. Arki on kidutusta. Tällä hetkellä teidän ihanat kommentit pitävät minua pinnalla. Ja nekin kommentit, joissa minua kehotetaan ottamaan itseäni niskasta kiinni ovat ihania. Tuntuu, että joku välittää edes vähäsen. Häettää miten vaikeaa kommentteihin vastaaminen on. Tuntuu, että koiperhosia lentelee tyhjässä pääkopassani...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi rakas ihminen...tiedät kyllä yhden syyn, miksi mielesi sulkeutuu päivä kerrallaan enemmän ja enemmän.

Aivosi eivät toimi, olet nälkiintynyt. R-A-V-I-N-T-O-A!!! Sitä mielesi ja ruumiisi tarvitsee ihan oikeita annoksia.

Ei me haluta, että katoat täältä, palstalta ja maan päältä. Tule takaisin ja herätä itsesi.

Ihan oikeasti, please, tee se!

CHRIS kirjoitti...

arvaa mitä kultapieni, aivot ovat 60% rasvaa, aivot tarvitsevat rasvaa ylipäätään siis siihen että TOIMISIVAT KUNNOLLA.

oon lukenu sun blogia jo pitkään, ja monta kertaa oon meinannu kommentoida mutta jotenki sanat ei halua ilmaantua mun pään sisältä tähän koneen näytölle tai mun sormet on irtisanoutunu sopimuksistaan tehdä mitä minä haluan >:
MUTTA NYT siis otin itseäni niskasta kiinni ja kommentoin !

voi ei, ei mun pitäny itsestäni tässä höpöttää anteeksi hirveästi !

siis - SYÖ kultapieni S-Y-Ö, en halua että katoat täältä en en en ! ja taas lainaan anonyymiä - tule takaisin ja herätä itsesi !

en osaa antaa sellaisia neuvoja mitä ei olisi sanottu jo kertaalleen joten sanon tämän -

VOIMIA SINULLE ! ♥