tiistai 6. lokakuuta 2009

Ei jaksa


Lapsettaa. Olen lukenut viimeiset pari päivää Aku Ankan taskukirjoja. Isä on kerännyt ne kaikki. On aika huvittavaa kun isän työhuone on sisustettu tummilla puupinnoilla ja tummanruskeilla nahkatuoleilla- ja sohvalla. Seinät ovat täynnä laki ja ammattikirjallisuutta. Sitten siellä nurkassa on yksi hylly josta kirkkaana loistaa kaikki nuo Aku taskukirjat. Ei sovi muuhun sisustukseen. Minulla on ollut tehtävänä lukea ne kaikki ja vanhempani ovat tuoneet pokkareita aina sairaalaan luettaviksi. On minulla aika paljon jäljellä, mutta en haluakaan että saan kaikkia luettua kun niitä on niin mukava lukea.

Muuta ei olekaan tapahtunut. Tänään oli terapia enkä jaksanut sanoa siellä kuin muutaman sanan. En jaksaisi kirjoittaakaan siitä mitään.

3 kommenttia:

evilkitty kirjoitti...

Välillä pitää vähän lapsettaa. Ne taskukirjat on kivaa luettavaa, tykkään itsekin. Niissä on kivoja vanhoja aku sketsejä ja sellaisia.

Jaksamisia sinne!

telina kirjoitti...

Joo, lapsettaminen on kivaa :> mä haluaisin jostain saada käsiini niitä ihan ensimmäisiä taskareita, en oo ikinä lukenut niitä, mutta vaikealta näyttää.

Muuten, toivottavasti en edellisellä kommentillani mitenkään loukannut sinua (tai muitakaan kiusauksen uhreiksi joutuneita). Jäi itselle vähän paha maku siitä suuhun, että sanoinkohan nyt jotenkin typerästi. Anteeksi siis jos näin pääsi käymään, en ainakaan tarkoittanut.

Kafi kirjoitti...

Miten olet syönyt? Mitä teet päivisin ajallasi?