keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Tuli käytyä

Kyllä kävin "konsertissa" sunnuntaina ja oli todella ahdistavaa. Itse esitys oli aivan mahtava ja upea kokemus. Henkeäsalpaava kunnianosoitus popin kuninkaalle. Annoin kuitenkin ahdistuksen ottaa vallan ja ennen esitystä jouduin paniikkiin,mutta yritin olla aiheuttamatta suurempaa kohtausta. Ja minut tunnistettiin! Eräs tyttö tunnisti minut tästä blogista. Millon Helsingistä on tullut 'tuppukylä'?

En jaksa kirjoittaa näin myöhään kun silmät tahtoo mennä kiinni. Jatkan aiheesta huomenna.

4 kommenttia:

tavallinen tyttö kirjoitti...

Olen ylpeä siitä, että menit sinne! Se on varmasti ollut sinulle todella suuri askel! Kuinka selvisit paniikkikohtauksesta? On todella harvinaista, että joku tunnistetaan bloginsa perusteella. Mitä ajattelit siinä tilanteessa? Voimia sinulle, pärjäile! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten huomasit että sut tunnistettiin? miten joku on voinut tunnistaa siut?
Mut voimia <3 'Rakastan' sinua vaikken tunne mutta blogisi perusteella oon niin sun tukena henkisesti ja anonyymisti :)

Lizzy kirjoitti...

Todella hienoa että kävit. Mie taidan olla hieman kateellinen sulle nyt :D Oli varmaan hienoa.
Telkkarissa oli uutisissa joku pätkä siitä kadulla esitetystä tanssijutusta. Seki näytti hienolta. Tanssi on ihana asia.
:)

balihai kirjoitti...

Hei apua, nyt pitää ihan sitä vaan kommentoida että ihanaa että joku muukin puhuu Maikkelista.. Rakastan sitä, kävin heti katsomassa sen dokumentin mikä pyörii finnkinossa... En oo ikinä itkenyt niin paljon missään leffateatterissa.. tai millekkään leffalle/dokkarille. Oot varmaan itsekin käynyt katsomassa sen, mutta jos et ole niin suosittelen. Se oli ihana, sunnuntaina oon menossa uudestaan.. Ja suunnitteilla on että kävisin kolmannenkin kerran katsomassa sen.. hihi.
Voimia<3