sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Kyylmää...

Nukahdin eilen illalla lattialle istualteen. Ensin ajattelin vain sulkea silmäni hetkeksi ja odottaa jos väsymys helpottaisi. Hätkähdin hereille kun äiti kolisi jotain keittiössä. Olin entistä väsyneempi, mutta en ikinä halua antaa väsymykselle vailtaa. En anna periksi. Kidutan itseäni, koska sen olen ansainnut. Ravistelin päätäni ja toivoin, että unihiekat tipahtelisivat samalla pois. Jatkoin touhujani olohuoneen lattialla ja välillä löin viivoittimella itseäni päähän kun silmät menivät väkisin kiinni. Jossain vaiheessa kuitenkin sammuin. Heräsin tuntia myöhemmin kun istuin lattialla ja nojasin päätäni sohvaan. Niskat ihan jumissa ja olo sekavana..

Tänään yritän rauhoittua lämpimän viltin sisällä telkkaria katsoen. Frasier :) Mulla on aivan kamalan kylmä. Sormet umpijäässä ja nenä on jäässä. Vaatteita on niin paljon kun mahtuu päälle, mutta ei auta. Käyn välillä takan edessä lämmittelemässä ja tekisi mieli linnoittautua sen eteen. Sormet on sen verran kohmeessa, että ei tekisi mieli kirjoittaa mitään koneella. Haluaisin vaan pitää niitä peiton alla lämpimässä.

edit/// Katsoin äsken kahden viltin ja vanhempien koiran kanssa telkkaria ja nauroin puoliääneen telkkarille. Isä oli kävellyt hetki sitten ohitseni täyttämään salkkuaan keittiön pöydälle ja huomasi minut. Isä tuli ja halasi minua. Kysyin miksi ja yritin kiemurrella pois. Isä sanoi, ettei ole kuullut nauruani pitkään aikaan. Pisti taas miettimään.

5 kommenttia:

SmilingGirl kirjoitti...

Kiitos palkinnosta. Minullakin on sinulle sellainen.

Lämpimiä haleja. ♥

Anonyymi kirjoitti...

Viivottimella päähän :) ihana

evilkitty kirjoitti...

Ihana isä :)

Shrapnel kirjoitti...

ei se mitään, pitkät postaukset ovat aina mukavia :)

Joo myönnänn wikipedian laatuinfo, hieman petti tässä kohtaa. olisin osannut selittää sen itse paremmmin face to face, mutten mitään romaania ajatelllut kirjoittaa.. :)
Vaikka sanonkin etten usko jeesukseen en yksinkertaisesti pysty nukkumaan ilman iltaruokousta.. ja sitten vielä väitän olevani ateisti.. juuust!

Laita seuraavalla kerralla herätyskello herättämään sinut 15min päästä, sillon heräät virkeänä, eikä yöunetkaan kärsi. Ja säästyvät viivottimetkin ehjinä :D

ooi, isäsi on ihana :)

hali<3

Anonyymi kirjoitti...

isäsi kuulostaa tosiaan ihanalta :)