maanantai 16. marraskuuta 2009

Tönikää vaan

Aamulla heräsin liian myöhään ja tuntui ihan turhalle edes nousta ylös. Kävin vain katsomassa mitä posteja isä oli tuonut ja menin takaisin sänkyyn. En pystynyt enää nukkumaan, mutta silittelin pupua. Oli niin vaikeaa nousta..

Sain päivällä yhtäkkiä mieleeni lähteä kaupungille kun olin jo monta päivää suunnitellut käyväni tiimarissa. Yritin käydä muuallakin, mutta en vain pystynyt. Kävelin katse maassa suoraan tiimariin ja halusin välttää kaikkien ihmisten katseita. Liikuin niin nopeasti kun pystyin ja keräsin kortintekotarvikkeet. Menin kassajonoon ja yksi nainen käveli ihan pokkana minun edelleni. Kävi katsomassa jotain pattereita kassan vieressä ja sitten tunki itsenä minun ja edessäni olevan asiakkaan väliin. Tunsin kun paniikki alkoi tulvia kehooni enkä uskaltanut sanoa sanaakaan. Heti alkoivat äänet päässäni sanoa, että olen varmasti todella idiootti kun muut tönivät minua ympäriinsä. Olen ansainnutkin tällaisen kohtelun. Kaikki vihaavat minua.

Itsetunto on pyöreä 0 ja haluaisin vain kaivautua vanhassa huoneessa olevien pehmolelujen alle piiloon kaikelta. En jaksa...

9 kommenttia:

tthi kirjoitti...

Voi kun olisin siellä ja saisin sanoa tuolle naiselle että painukoot vittuun. Tuli tosi surkea olo sun puolestas. Tahtoisin tehdä sun hyväksi jotain, halata liian kovaan ja sanoa että kaikki vielä muuttuu paremmaksi.

Jaksamista pikkuinen ♥

Anonyymi kirjoitti...

Tosi törkeetä !!! Mut toisaalta itestään se antaa tolla lailla muille huonon vaikutelman, ei susta.
Un beso!

Anonyymi kirjoitti...

Toi nainen oli tosi törkee sua kohtaan.. Mut ei sun tarvitse kaikkea sietää, ihan totta! Sä vaikutat herkältä, mutta tosi "kauniilta" persoonalta..
Toivottavasti sun elämässä rupeais paistaa taas aurinko ja saisit itsetunnon kohotettua edes ihan pikkusen. Tsemppiä, pikkanen<3

Anonyymi kirjoitti...

Aika noloa käytöstä aikuiselta ihmiseltä etuilla noin... Ei varmasti ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun käyttäytyy noin. Kunpa olisin ollut itsekin siinä jonossa, olisin sanonut sille naiselle pari valittua sanaa. Kerro joskus enemmän pupustasi...minkä ikäinen/rotuinen/värinen/mistä tykkää jne... Olisi kiva kuulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon seuraillu sun blogia ja mun mielestä on hirveää, et sulla on ollu niin paha olo jo niin pitkään.. Eikö herranjumala mistään löydy apua? Uskaltaisitko parantua? Mä toivon että joku päivä sä tuut kuntoon ja että nämä masennus-ajat on paha muisto vain.. Toivon kaikkea hyvää!

T: Henna

Anonyymi kirjoitti...

voi eii, multa tuli melkeen itku ku luin tätä sun postausta. en ees tiiä että miks, varmaa se että kuuntelen surullista musiikkii nii vaikutti, mutta jaksamisia sulle pikkuinen <3

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisia tönijöitä on joka puolella ja sellaiseen voi osua kuka tahansa. Se ei johdu sinusta.

Ei muutakuin uusiksi vain Tiimariin ja muuallekin, ettei kynnys käy liian korkeaksi.

Ihan kaikella hyvällä :-)

aurélie kirjoitti...

Voi Cassie pieni ♥. Vaikka et tiedäkään kuka olen, niin olen seurannut blogiasi jo pitkään ja samaistun sinuun todella paljon. Tästä postauksesta tuli jotenkin surullinen olo ja halusin kommentoida jotain. Yritä jaksaa, vaikka se on tässä maailmassa välillä liiankin vaikeaa.

ღ sikke. kirjoitti...

Olipa törkeetä toimintaa :/