torstai 24. joulukuuta 2009

Hyvää joulua kaikille!

Hyvää joulua kaikille!

Älkää lukeko jos ette halua masentua jouluaattona.

En olisi halunnut nousta aamulla sängystä. Valvoin eilen illalla aivan liian pitkään. No, en olisi halunnut valvoa, mutta en saanut unta. Erehdyin katsomaan digiboxilta katsomatta jääneitä ohjelmia ja päädyin itkemään koko yön. Vanhemmat oli jo nukkumassa ja uskalsin olla oma itseni pitkästä aikaa. En saanut itkua loppumaan ja tuli todella etova olo. Alkoi oksettamaan..

Aamulla heräsin aivan uupuneena ja silmät oli turvonneet melkein kiinni. Heti aamusta vieritin jo pari kyyneltä kun en tiedä miten kestän tämän päivän ja kaikki ihmiset. Meille tulee kamalasti sukulaisia ja pari isän tuttua syömään illemmalla. Ja minä olen täällä loukussa.

Yritän nyt unohtaa kaiken muun ja uppoudun katsomaan lastenohjelmia rauhottavien kanssa.

Hyvää joulua vielä kaikille ja toivottavasti kaikki viettävät ihanan rauhallisen joulun perheittensä kanssa!

9 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

lämmin jouluhalaus sinullekin!

Olisi niin ihanaa jos uskaltautuisit avaamaan blogissasi hieman pahan olosi syitä...toistat aina, että masentaa,ahdistaa,on paha olla, mutta mitä kokemuksia ja syitä sille löydät? Koulukiusaaminen,lapsuus, ahdistavat tapahtuvat, tulevaisuuteen tai seksuaalisuuteen liittyvät pelot? Yleensä ne asiat tietää sisimmässään, niiden myöntäminen ja jakaminen tekee vain todella kipeää.

En halua leikkiä terapeuttia tai painostaa kertomaan mitään mitä et halua. Tuntuu vain pahalta seurata vierestä kuinka päivä päivältä pakenet todellisuutta sen sijaan että kohtaisit sen.

Joka tapauksessa vaikutat todella kultaiselta tytöltä ja toivon jouluusi kaikkea hyvää ja kaunista :)

roosa kirjoitti...

Oikein ihanaa ja hyvää joulua myös sinulle ♥

iceblue kirjoitti...

Hyvää Joulua <3 toivottavasti ilta ei ollut aivan kamala, ja hymyilitkin aattona :)

Halauksia <3

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän sinua tosi hyvin, mulla oli myös tosi ahdistava päivä eilen aattona. Olin kuitenkin niin tuhma että join pienen kännin aaton kunniaksi ja selvisin kaikista sukulaisten vierailuista ym. ihan onnellisesti. Toivottavasti säkin koit edes vähän iloa eilen, minulla oli ihan ok ilta vaikkakin vähän morkkis sen juomisen takia.

Anonyymi kirjoitti...

...tsemppiä ja jaksamista sinulle. Itse olen aina vihannut jouluja, koska mieleen tulvii aina vain huonoja muistoja lapsuuden jouluista. Mutta kohta se on taas ohi, ja päästään odottamaan kevättä ja lämpeneviä ilmoja...Ajattelen vuoden kulun aina kuten kellotaulun - tammikuussa ollaan jo kevätpuolella ja laskeudutaan kohti kesää. Hölmöä, mutta lohduttavaa. Halit sinulle!

T: Joanna

Lizzy kirjoitti...

jos voisin niin lähettäisin sinulle ison laatikollisen lämmittäviä halauksia. olkoon se siis virtuaalinen lahjani sinulle.
Toivottavasti selvisit päivästä. Ja on vain hyvä että sait itkettyä, sehän on kuulemma hyvä tapa purkaa pahaa oloa. toivottavasti tämä joulu ei ollut täysin kamala. kirjoita pian lisää. kaipaan kirjoituksiasi. <3

Anonyymi kirjoitti...

Joulu on raskasta aikaa..mutta onneks kohta ohi..

TIM kirjoitti...

Hei Cassie...♥

En ole pitkään aikaan kommentoinut sulle, kun oon yrittänyt olla poissa täältä blogimaailmassa (kuten näkyy - huonolla menestyksellä).

Mä oon paljon miettinyt mitä sulle kuuluu, kuinka sulla menee oikeasti ja miten sä jaksat. Oon lukenut sun merkintäs aina, mutta silti tahtoisin tietää että sä olet turvassa, että sä pärjäisit. Sillä mulle nousee aina suuri huoli susta, enkä mä tahdo että sulle kävis mitenkään...

Tiedän että tätä kuulet paljon, jos et muualta mutta ainakin mun suusta: yritä jaksaa. Lepää jos siltä tuntuu, itke jos siltä tuntuu. Kerro olostasi jos se helpottaa, ja anna itsesi kerätä voimia, että jaksaisit eteenpäin, kohti jotain parempaa.

Sä olet rakas, cassie.

- "tthi"

evilkitty kirjoitti...

Jaksamista joulunajan kanssa! ♥ Ja hyvää joulua, vaikkakin liian myöhässä.