torstai 10. kesäkuuta 2010

vieläkin henki kulkee

Olen edelleen täällä ja huomaan miten kesäiset päivät lipuvat ohi minun nukkuessa osastolla. Odottelen, että pääsisin täältä somaattiselta puolelta pois. Tuntuu, ettei minulle kerrota mitään. En tiedä milloin pääsen pois. En tiedä mitä tapahtuu. Aina kuulen sen saman 'katsotaan nyt että tasaantuisi... ja vahvistuisit'. Pääkoppa on niin tyhjä ja turta, että se kykenee vain nukkumaan. Odottelen vain päivää jolloin saisin päähäni ajatuksen tai kaksi, että saisin kirjoitettua jotain.
Anteeksi.

6 kommenttia:

Miyako kirjoitti...

Tunnut jo näin tällä tavalla ulkopuolisen silmin katsottuna kovin pieneltä ja heikolta. Mutta uskomalla itseesi, sinustakin voisi löytyä se pieni toivonkipinä, joka auttaa jaksamaan.
Luovuttaa et saa, eikä ole anteeksipyydettävää.
Voimia ja hali.
- Miyako

SmilingGirl kirjoitti...

Ei sinun tarvitse pyytää anteeksi. Me odotamme täällä sinua, että jaksaisit vähän paremmin. Sitten kun sinulla on voimia voit tulla kirjoittamaan, mutta vain jos haluat ja jaksat. <3

Taica kirjoitti...

Kiva kun kirjoitit. Paljon voimia ja tsemppiä! <3

T kirjoitti...

Älä kultapieni pyytele anteeksi ♥ Keskity vain nyt paranemiseen, kyllä sä kohta pääset sieltä pois.
Tuhat voimahalia sulle ♥

900'000kcal kirjoitti...

voimia sinulle! <3

Anonyymi kirjoitti...

Tiedotusvälineet sensuroivat kielilakia. Sulo Aittoniemi lykkäsi kielilakiäänestystä. Eduskunnan kielilakiäänestyksessä 11.2.2003 oli muuten läsnä Ruotsin suurlähettiläs.

lyyxem.freehostia.com

YLEssä vallitsee kivikova sensuuri, mielipiteensä saavat ilmaista vain poliitikkoja myötäilevät.

Vuonna 1918 Ruotsissa suunniteltiin Pohjois-Suomen anastamista. lyyxem.freehostia.com/teljo.htm

"Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia."

"Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan."

lyyxem.freehostia.com/1930.htm

*

sanomaa.blogspot.com

Sanomakonserni iltapäivälehti pääkirjoituksessaan 29.7.2008 vaati ettei pitäisi rajoittaa venäläisten oikeutta ostaa Suomesta kiinteistöjä.

Salainen. 14. joulukuuta 1972. NKP:n Keskuskomitealle. Uutistoimisto APN ehdottaa, että tammikuun toisella puoliskolla 1973 APN:n vieraaksi kutsutaan suomalainen julkaisujohtaja Sanoma-konsernin pääjohtaja Aatos Erkko puolisoineen. Neuvostoliiton Helsingin suurlähetystön mielestä suhteet Erkkoon laajentaisivat meidän omaa propagandaamme ja rajoittaisivat oikeiston, Kokoomuksen mahdollisuutta toimia vihamielisesti maatamme vastaan.

Sanoma-konsernin toimittajilla on salaisia tapaamisia itänaapurin diplomaattien kanssa kertoi kirjassaan Helsingin Sanomien entinen pääkirjoitustoimittaja Martti Valkonen jo 1998 kirjassaan Uutisia Moskovasta.