torstai 23. lokakuuta 2008

Huhuu, itsekuri missä olet?


Arg! En vieläkään saa itseäni lopettamaan tätä mussuttamista. Olen syönyt aikkea pientä koko päivän. Onneksi en kuitenkaan ole syönyt mitään tosi kaloripitoista, paitsi rusinoita. Viikko sitten meni niin hyvin, että laihduin pari kiloa. Olin syömättä päivän ja parina päivänä söin alle 400 kaloria. Sitten ajattelin pitää yhden mässypäivän, että aineenvaihdunta pysyisi käynnissä. Sen mässypäivän jälkeen oli tarkoitus palata paastoamaan, mutta eihän se onnistunut.
Oon polttanut taas ihan liikaa. Aina kun tekisi mieli mennä jääkaapille ni menen parvekkeelle odottamaan, että nälkä menisi pois. Mutta ei se mihinkään häviä.
Huomenna joudun touhuamaan kaikkea päivällä ni ehkä syöminen unohtuisi. Ensimmäinen paasto päivä on aina hankalin, mutta kun siitä selviää ni alkaa nauttimaan nälästä. Tarvitsen aina sen yhden paasto päivän, että pääsen vauhtiin. Itsetunto nousee kun todistaa itselleen, että pystyy vastustamaan ruokaa. Se on aivan mahtava tunne kun on paastonnut ja maha kääntyy solmuille, mutta pystyy silti vastustamaan ruokaa. Ruokaan sortuminen on hekkoutta, mutta lujalla itsekurilla pystyn vastustamaan ruokahimoa. Pitäisi päästä sen ensimmäisen vaikean päivän yli...

Kamalan huono omatunto kun en ole lukemaan muiden blgeja vähään aikaan. Huomenna luen kyllä kaikkien kuulumiset. Jospa saisin motivaatiota, koska tarvitsen sitä todella.

Ei kommentteja: