sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Tuskaa
Tänään meni hienosti syömisten kannalta. Elin koko päivän Pepsi Maxilla ja kofeiinitableteilla. Kuuden aikoihin päätin palkita itseni jäätelöllä. Löysin perjantaina meidän lähikaupasta sokeritonta jäätelöä ja siinä 0,5l tonkassa on ihan tosi vähän kaloreita. Pari sataa kaloria ei ole liikaa yhdeltä päivältä. Ahdisti silti, koska se on kuitenkin jäätelöä. Jäätelö on ollut aina ihan ehdoton EI. Jos sitä olen syönyt niin se on pakko oksentaa. Ja jäätelö on helpompaa oksentaa. Miksi jättää se sisälle muuttumaan läskiksi kun sen voi oksentaakin. Ajattelin, ettei se jääteö voi olla niin vaarallista kun se on kumminkin sokeritonta. Sen sokerittoman jäätelön syöminen olikin paha virhe. Maha meni ihan sekasin ja tuntuu, että koko vatsa on solmussa. Turvottaa ja näyttää kun olisin nielassut jalkapallon. Tai kaksikin. Liikkuminen on ihan mahdotonta ja paikalla olokin sattuu. Minä kun luulin löytäneeni uuden turvaruuan, mutta en aio ikinä enää syödä sitä uudestaan. Miksi mulle sopii sitten muut sokerittomat.? WTF!!


Onko teillä ollut samanlaisia kokemuksia sokerittomasta jäätelöstä??
Pitää vissiin kontata tuonne sänkyyn ja ottaa matkalla unilääke ettei tarvitse koko yötä kärsiä kun maha elää omaa elämäänsä.

2 kommenttia:

Mustikka kirjoitti...

mä tykätä sun blogista :)

Anonyymi kirjoitti...

:( Mullakin on lievä anoreksia mistä luultavasti pääsen eroon.. mutta en haluais.. :o mullakin on vähän niin että syöminen tuottaa ongelmaa ja harmittaa kun en osaa oksentaa.. :o mut eks sä vois ihan vain yrittää.. :s kun täällä on yksi ihminen ainakin joka välittää eikä tahdo että sulle käy huonosti... :S mä ihan OIKEASti toivon että voisit parantua etkä haluaisi laihtua enää koska sinä olet laiha eikä sinulla ole läskiä vaikka kuinka sitä etsit.. ;) niin.. mutta muista että Here i am :3 T:14v. tyttö mikkelistä