keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Ei voi olla!


Kävin eilen ja tänään aamulla vaa'alla. Otan aina aamupainon, koska niitä vaa'an lukemia voi verrata keskenään ja silloin saa todenmukaisen painon. En voi uskoa, että mun paino oli laskenut eilisestä lukemasta 0,5kg. Söin todella reilusti eilen: ainakin 1000+ kaloria. Oksusin osan, koska tuli niin paha ahdistuskohtaus. Miten voi olla, että paino on jumittanut kun olen syönyt joka päivä enintään 500 kaloria ja nyt kun possuilin sen 1000+ kaloria ni paino tippui??? Tuntuu, että laihduttamisessa ei ole mitään logiikkaa. Luulisi, että paino tippuu kun syö liian vähän ja nousee kun syö liian paljon. En tiiä... Tämä on liian vaikeeta, koska mun keho temppuilee.

Otin pari rauhottavaa, koska on karsee olo. Levoton mutta voimaton. Inhottaa vaan se, että opamox ja diapam väsyttää niin paljon, että sammun melkein heti lääkkeen ottamisen jälkeen. Puolikkaasta pilleristä ei ole mitään apua, mutta kokonaisesta pilleristä lähtee taju. Olen monta kertaa nukahtanut tähän mun nojatuoliin istualleen. Nyt on ihan voimaton olo siitä opamoxista ja on varmasti pakko ryömiä sänkyyn kohta. Parempi on kuitenkin nukkua kuin ei tarvitse kärsiä sietamattömasta olosta. Milloin tämä helvetti loppuu??

3 kommenttia:

Lasipalanen kirjoitti...

Mullekkin tapahtui tolleen kun syön 400kcal paino jumii/nousee joskus laskee ja sit ku vedin överit 1000kcal+ niin laihduin. Outoa todella.

Aamupaino tosiaan kannattaa ottaa, ite otan kymmenenpainoa päivässä pakkomielteelleni kiitoksia ;D

bäybäy kirjoitti...

Moi.. Ajattelin vaan kertoa, että pidän blogistasi ja olen sitä jo jonkin aikaa lueskellut, kun samanlaisia ajatuksia sulla kuin mulla..

Mutta niin, todellakin kannattaa välillä syödä jotain 1000kcal tms, niin ei mee keho säästärille ja se nopeuttaa laihtumista :P. Vaikka itse en ainakaan voi tuota hyvällä omatunnolla tehdä mutta..

Anonyymi kirjoitti...

Sä reppana vaan syöt liian vähän :( Jos syö joskus pikkusen enempi ku yleensä, niin elimistö saa vähän niinkuin potkun persuksille. Se jotenki herää eloon elimistön ja aineenvaihdunta alkaa taas kiihtymään. Siis näin mä kuvittelisin.. Ittelläni silloin anoreksia-aikana paino tippu 40 kiloon ku söin vähä "enempi". Ensin laihdutin ja söin alle 100 kaloria päivässä(painoin n. 45 kiloa). Sit tajusin, että oon jollain lailla sairas ja yritin alottaa terveellisen elämän ja saada muutaman kilon lisää. aloin syömään n. 400 kcal päivässä. Paino tippu kolme kiloa. Yritäppä siinä sitten parantua ku innostuu vaan ku paino tippuu.

oon seurannu sun blogia kauan ja innostuin itekkin luomaan oman blogin :)(vaikka en näistä tietokoneista hirveesti ymmärrä)Mun blogi löytyy osoitteesta kata.blogit.fi, eli tuu ihmeessä lukemaan jos jaksat. Eipä oo vielä tullu kommentteja eli sitä ei lue kukaan tai sit se on vaan tylsä :p