torstai 4. joulukuuta 2008


En ole kirjottanu moneen päivään, koska oon yrittänyt vähän viroittaa itteäni koneelta. Vietän aivan liikaa aikaa koneella kirjottamassa kaikkea. Kirjoitan päivässä suunnilleen 5 postausta blogiin, mutta julkaisen enintään kaksi. Ne on pelkkiä ajatuksen virtaus- tekstejä ni en kehtaa paljastaa mun synkimpiä ajatuksia.
Seikkailen myös netissä ettimässä kuvia. Siinä menee tosi paljon aikaa. Oon ihan koukussa siihen. Nytkin on koneella ainakin 100 kuvaa ja silti on polte etsiä lisää.
Dataamisen sijaan oon seikkaillu kaupungilla eilen ja tänään. Otin pari rauhottavaa ennen kun lähdin matkaan ja ihmispelko muuttui melkein siedettäväksi. On se ihme ettei koko Helsingistä meinannut löytyä kanille tavaraa. Tiesin, ettei mun vakiokaupassa ole mitä haluan. Kiersin tosi kauan kunnes löysin sellaisen sopivan kopin kanille. Oli pakko myös ostaa uusi ruokakuppi. Ei mitään syytä, oon vaan kyllästynyt edelliseen. Tai Otto on ;) Olen koukussa niihin pieniin keraamisiin ruokakippoihin. Mun bupu on niin iso et sille voi ostaa koirillekin tarkotettuja kuppeja ja ne on niin ihania. Ne on söpön värisiä :) Ei siitä sen enempää..
Ei mun vieroittautuminen onnistunut, koska nyt on entistä suurempi polte kirjoittaa kun on niin paljon kerrottavaa koneelle..

2 kommenttia:

tthi kirjoitti...

Mä jo mietin minne olit kadonnut, kun ei pitkään aikaan susta ollut kuulunut mitään... :) Oon siis lisännyt linkkisi listaani, ellei haittaa..?

Anonyymi kirjoitti...

mulla on koneella varmasti tziljoonia kuvia, kun thinspo kansiossakin on 1083 kuvaa. :) vietän liikaa aikaa koneella..

koirien ruokakupit on älyttömän söpöjä.♥