tiistai 6. tammikuuta 2009

Paljon onnea minulle.


Okke, olen säälittävä. Ei saisi onnitella itteensä, mutta eipä ole muita lähettyvillä. Täytän tänään 24, mutta tämä tiistai tuntuu yhtä tylsälle kuin mikä tahansa muu tiistai. Ei ole yhtään sellainen olo, että tänään olis jokin ihmellinen päivä. Eilen soitin yhdelle kaverille ja hän onnitteli. Eli jipii! Onneksi tämä on vain yksi päivä ja huomenna ohi. En ole juhlatuulella, koska viime vuonna ei todellakaan ollut hauskaa. En jaksa koko juttua kertoa, mutta lyhyesti baarissa kaverit jätti mut koko illaksi yksin löydettyään uusia kavereita. Istuin yksin 2,5 tuntia ja join samalla ehkä liikaa. Kun lähdin kävelemään kotiin ni tottakai poliisit pysäytti mut kun en kävelly jalkakäytävällä vaan kadun laitaa pitkin. Sanoin että ne on vaihtanu paikkaa ja sain niiltä kyydin kotiin. Ne sano et se on mun synttärilahja. Jipii..
Tänään menen myöhemmin porukoilla käymään kun äiti on kuulemma leiponut kakun.Just sopivasti olen lihonnut 200g synttäreilleni. Tää on tätä mun elämää. Ehkä mun ainut kaveri Temesta auttaa. Sen kakun ajatteleminen hermostuttaa kamalasti. En osaa laskea sen kaloreita. Apuaaa...
BMI16,0
(+200g)

8 kommenttia:

helmi kirjoitti...

paljon onnea synttärisankarille!
kurjaa tuo viime vuotinen episodi : /

iceblue kirjoitti...

Onneksi olkoon! <3

hih, hauska tietää että on muitakin salaisen agentin urasta haaveilleita :)

voi että :\ minunkin ystäväni yleensä löytävät baarista uusia ystäviä, ja jään sitten epäsosiaalisena olentona haahuilemaan itsekseni jonnekkin. Mutta synttärisankaria pitäisi kohdella vähän paremmin!!!

*rutistus*

Donnie kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää. :)

Mary-Ann kirjoitti...

Hyviä syntymäpäiviä ! :) Voimia sinulle.

Mirijam kirjoitti...

Onnea onnea ^^ :)

Lasipalanen kirjoitti...

myöhästyneet onnittelut.
luulin, että olet nuorempi minua :O

cassie kirjoitti...

Kiitos kaikille onnittelijoille <3

cassie kirjoitti...

lasipalanen- ei kukaan uskokaan että olen näin "vanha" kun mun juttujen sisältö on mitä on ;)
jotkut ei vaan ikinä kasva aikuisiksi..