tiistai 10. helmikuuta 2009

Turhautuminen!

Kiertelin kaupingilla valtavan ahdistuksen seurassa reilu 3 tuntia enkä löytänyt yhtiäkään kenkiä, mistä tykkäisin. Kannattaa tosissaan mennä ostamaan kenkiä kun ei tiedä mitä etsii. Kolusin kaikki isot kaupat läpi tarjouksien perässä, koska minulla ei ole varaa käyttää kenkiin 30e enempää. Oli todella turhauttavaa katsella kenkiä kun en tiennyt mistä edes etsisin. Haluanko lenkkarityyliset kävelykengät? En tiedä. Haluanko nahkaiset nilkkurit? En tiedä. Mustat, ruskeat? Ei voi tietää. Lopulta luovutin ja lähdin puolijuoksua takaisin omalle kämpälle. Tyhjin käsin.
Ihmiset ahdisti. Kun myyjät kysyi tarvitsenko apua, vastasin jotain epäselvää ja ne jätti mut rauhaan. Alkoi heti nolottamaan, että olin vastannut jotenkin töykeästi enkä uskaltanut katsoa niitä myyjiä silmiin ollenkaan. Minua nolottaa aina kaikki mitä päästän suustani ulos ja pelottaa, että olen ollut epäkohtelias. Pidin vain katseeni vanhoissa likaisissa kengissäni ja yritin olla näkymätön.

Lähdin taas aamulla syömättä kaupungille ja seminasi kostautua kaupoissa. Kokeilin muutamia kenkiä jalkaani ja istuin niille penkeille. Aina kun nousin seisomaan ni silmssä pimeni ja happi loppui. Kerran horjahdin takaisin penkille. Onneksi osuin siihen penkille enkä pyllähtänyt lattialle ja lyönyt päätäni johonkin kenkätelineeseen ja kaatanut sitä telinettä ja sitten se teline olisi kaatanut kaikki muutkin telineet dominoefektinä.. Mun tuurilla se olisi käynyt huonona päivänä :)
Kotimatkalla tein mutkan lääkärin toimiston kautta ja hain uuden lääkereseptin. Mun pitäisi lopettaa tämä nykyinen masennuslääke kun se ei auta tarpeeksi ja aloittaa minulle uusi Risperdal lääke. Pelottaa ihan älyttömästi kun lääkäri sanoi, että joillakin ihmisillä se on aiheuttanut ruokahalun muutosta ja painon nousua. Tein tutkimusta netissä ja ihmiset on lihonnu sillä lääkkeellä ihan älyttömiä määriä. Parissa kuukaudessa 25kg! En ole ikinä lihonnut mistään mielialalääkkeestä vaikka sivuvaikutuksissa on mainittu painonousu. En tiedä tästä. Lääkärisetä sanoi, että tämä nykyinen lääke lisää samalla tavalla ruokahalua kuin se Risperdal eikä mulla ole ruokahalu lisaantynyt tällä lääkkeellä. Eli periaatteessa ei pitäisi huolehtia, mutta miten voin olla huolehtimatta? Mä heitän menemään ne lääkkeet jos alan holtittomasti paisumaan!
Ugh! Heikotus mene pois!

3 kommenttia:

:) kirjoitti...

Älä huoli. Ei mikään lääke oikeasti lihota parissa kuukaudessa 25kiloa... Kyllä se on se ihminen joka sitä ruokaa suuhunsa työntää.
Masentunut kun ei välttämättä halua syödä. Iloinen se puolestaan vetää sitä vaikka kaksinkäsin. Näin mulla.

Toisaalta on myös se, että kun olen masentunut, ja tiedän että se johtuu siitä etten syö - menen jääkaapille ja syön masennuksen pois ja saan ahdistuksen tilalle.

Kaffein kirjoitti...

Mullakin on tota silmissä pimentymistä joskus tullut, mutta pyörtynyt en ole kyllä ikinä. Olen niin vankkaa tekoa, että verensokerin laskiessa pyörry vaan rupeaa oksettamaan niin pirusti. Jolloin syön, ts. en ikinä voisi paastota.

Koeta hei pliis pitää itsestäs parempaa huolta, oot ihan nääntymäisilläs ja tosi vakavassa tilassa jos noita heikotuksia sattuu niin usein. :(

Btw, mitä lääkitystä syöt sitten nyt?

tthi kirjoitti...

Kaunis tuo alempi kuva.

Joo, eihän se ole se itse lääke joka lihottaa. Ihminen se itse päättää mitä suuhunsa laittaa, lääke voi vain parantaa ruoanhalua, tai sitten heikontaa sitä.

Toivottavasti löytyisi jokin auttava lääke ja muutenkin parempi olo sinulle <3

Ei psykologilla käymisestä ole ollut minulle mitään hyötyä. Jossain vaiheessa kyllä pidin kun tiesin pian pääseväni sinne juttelemaan, mutta nyt pelkkä ajatuksin vain ahdistaa.

Kiitos kommentistasi <3

Hmn, voisi ehkä auttaa jos selailet jotain mainoksia tai netistä bongailet niitä kenkiä, niin voisi syttyä jokin päätös minkälaisia olet etsimässä. Pyydä vain reilusti apua kun tarvitset myyjiltä, ansaitsensen. :)