tiistai 12. tammikuuta 2010

Energiaa hetkeksi

Heräsin taas liian lyhyiden yöunien jälkeen 8.30. Torkutin kännykän herätystä varmaan kymmenen kertaa. Olin puoliksi hereillä, mutta en jaksanut avata silmiäni ja nousta ylös. Lopulta oli kuitenkin pakko nousta vaihtamaan vaatteet kun isä tuli hakemaan sairaalalle. Siellä en jaksanut välittää mistään. Alussa jaksoin esittää hyvinvoivaa ja olla pirteänä, mutta en enää. Vaivaa se, että minua pidetään varmasti töykeänä kun en hymyile leveästi ja tervehdi kaikkia. En näe vaivaa ylläpitää keskusteluja. En jaksaisi edes osallistua keskusteluun.

Olen jäänyt taas koukkuun uuteen asiaan. En selviä päivästä ilman energiajuomaa. Se maistuu aivan kamalalle, mutta saan asunnon siivottua ja puuhailtua omia juttuja. Joskus tulee jopa ihan ok olo. Mikään hyvä ei kuitenkaan kestä kauaa ja energinen olo hiipuu pois muutamassa tunnissa. Jämähdän paikoilleni ja säästän voimiani, että jaksaisin käydä tupakalla aivan liian usein.

3 kommenttia:

Nuorallatanssija kirjoitti...

Sulla on täysin sama homma ku mulla. Battery stripped, tuo elämän eliksiiri.. Purkki aamulla takaa sen että olen skarppina koulupäivän, kun yleensä aamun tunnit menee löysästi ja iltapäivästä alkaa myös väsyttää. Toinen koulun jälkeen saa mut jaksamaan läksyt ja tekohymyn. great! harmi että energiajuoma on kallista :< pitäs kehittää ehkä joku toinen riippuvuus?

Anonyymi kirjoitti...

Saatko ylipäätään tarpeeksi energiaa mistään? Huomaathan että olo paranee kun sitä vähän on.

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin, että täällä blogeissa keksittäisiin joku uusi harrastus, mistä sinäkin voisit pitää ja innostua ! Miten olisi, kun saat kodin siivotua nätiksi + joitain pientä uutta. Ota kuvia kodistasi ja kuvat tänne blogiisi. Me tultaisiin kuvien kautta kylään kotiisi tekemään tupa tarkastus. terv Anilin