keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Liian aikaisin hereillä

Heräsin jo 5.30 enkä saanut unta sen jälkeen. 4,5 yöunien jälkeen ei ole kovin virkeä olo. Yritin pakottaa itseni nukkumaan, mutta ei uni tule vaikka miten kovasti yrittää silmät laittaa kiinni. Luovutin 8 aikoihin ja katselin aamuliikennettä viltti niskassa. Anteeksi kun olen ilkeä, mutta tulee jotenkin turvallinen olo kun ajattelen miten kaikkien noiden ihmisten on pitänyt nousta aikaisin ja nyt ne väsyneinä menevät töihin tai kouluun. Minun ei tarvitse. Heräsin ehkä tarpeeksi aikaisin, mutta voimia ei olisi lähteä mihinkään.

On aivan voimaton ja väsynyt olo. Silti silmät mollottaa pyöreinä eikä nukkumaan voisi mennä mitenkään. Väsyttää, mutta ei nukuta. Päässä humisee kun on valvonut liikaa. Tai sitten se on sitä tyhjyyttä...

Kone on vielä rikki eli kuvia en valitettavasti voi laittaa. Isän kanssa olen sen verran sopinut, että Englannin tuliaiset kävin hakemassa...

2 kommenttia:

nia kirjoitti...

Ymmärrän niin mitä tarkoitat. Asun kerrostaloalueella ja välillä jos olen valvonut koko yön unettomuuden takia, minusta on jotenkin ihanaa katsoa kun kuuden aikaan ihmisten ikkunoissa alkaa syttyä valoja ja he valmistautuvat kouluun / töihin.
Itse olen siis tällä hetkellä iltalukiossa.
Millainen koulutus sulla muuten on? Oon aika pitkään lukenut blogiasi mutten muista sun maininneen mitään iästäsi / mitä olet puuhannut ennen kuin sairastuit.

cassie kirjoitti...

Olen opiskellut TAMKissa liiketaloutta ja valmistunut tradenomiksi. Kamalaa, mutta olen jo 25v vaikka mieleltäni tunnun olevan ainakin kymmenen vuotta nuorempi. Sairasteluni alkoi jo yläasteella eli kaikki tämä kamaluus on seurannut minua pitkän aikaa. Yläasteen jälkeen menin lukioon ja suoritin sen 2,5 vuodessa. Sitten muutin Tampereelle. Valmistumisen jälkeen muutin takaisin Helsinkiin enkä ole tehnyt mitään, siis yhtään mitään. Balettia olen harrastanut koko ikäni, mutta senkin jouduin lopettamaan kun oli pidempiä sairaalajaksoja.
Tässä siis lyhyt selostus mitä olen puuhannut :)