maanantai 20. huhtikuuta 2009

huomenna kotiin...

Huomenna pääsen palaamaan omalle kämpälle. Olen niin tohkeissani, että en jaksaisi mennä nukkumaan. Olen ravannut sohvan ja terassin väliä koko illan. Olo on jo sen verran terve, että olen luopunut tupakkarajoituksista..Olen tämän päivän keräillyt tavaroitani jotka ovat jostain syystä vaeltaneet ihan itsekseen ympäriinsä vanhempieni taloa. On kirjoja(joita en ole lukenut paria sivua pidemmälle), vihkoja(numeroita ja numeroita...), vaatteita(mitä mulla on miljoona kun olen aina jäässä) ja kaikkea muuta mahdollista.

Haluaisin nyt vihdoin asettua kotiin. Olla omassa maailmassani missä kaikki on omalla paikallaan ja pupu juttelu kaverina. Ei tarvitse katsella kellosta, että millon joku tulee kotiin. Minulle tulee aina täällä vanhempien kotona paniikki kun kuulen auton ajavan pihaan, koska haluan ettei minun jäljiltäni ole tiskejä tiskaamatta tai minun vaatteita ympäriinsä. Eipähän tarvitse omassa asunnossa stressata koko ajan, että joku tulee. Pidän oman asuntoni siistinä, mutta siivoan aina omalla ajallani kun jaksan.Huomisesta alkaa uuden terpan stressaaminen. Pelottaa, että millonka puhelin soi tai tuleeko ajanvaraus postista.
Kello on jo yli 1, mutta aivan varmasti löydän itseni tästä nojatuolista vielä tunnin päästä. Väsyttää kamalasti, mutta uni ei tule millään. Sama juttu joka ikinen ilta. Pyöriskelen kunnes kello on suunnilleen 3.30-4. En jaksaisi millään tätä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä tähän viikkoon!

cassie kirjoitti...

Kiitos Anonyymi<3

GinGin kirjoitti...

Ihanaa kun pääset kotiin omiin oloihin, "turvaan" tai ainakin rauhaan :) Oon jo pidemmän aikaa tunnollisesti lukenut sun blogia, oon ihan koukuttunut ja olin ihan hämilläni ku näin sut mun lukijalistalla. Ihan ku joku julkkis seurais mun kirjoituksia :D Paljon voimia kevääseen!